FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Text Reklam Estetik prefabrik Text Reklam

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

reiser_CcC

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "reiser_CcC" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: reiser ´isimli üyeden Alıntı ulkucu derneklerı dııl onun adı Ülkü Ocakları Ben Fazla Gıtmedıgım Halde Ocaklara Bunu Ogretmıyolar Rahat Ol Burası Laık Bır ulke Dıılmı Istedıgımı Severım Istedıgımı Sevmem.. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-05-2007, 08:23 PM   #21
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: reiser_CcC

Alıntı:
reiser´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ulkucu derneklerı dııl onun adı Ülkü Ocakları
Ben Fazla Gıtmedıgım Halde Ocaklara Bunu Ogretmıyolar Rahat Ol
Burası Laık Bır ulke Dıılmı Istedıgımı Severım Istedıgımı Sevmem..

Atatürk'te Sana bayılmıyo dıyen arkds bende ataturke bayılmıyorum ondan once gelen Fatıh'ler Yavuz'lar Ulubatlı Hasan'lar Ve onlarcası..varken Ataturku sevcek dıılım ben bunu okulumdada soledım hocalarımada Soledım...Ulke laık dıyolar Cumhurıyetcıler kendılerı agzına gelenı sayıyolar bır kısı Islam Hakkında bırsey dedıgı zaman suclu oluo Ornegın Basbakan Tayyıp Erdogan He ben Tayyıp'ı sewıorm demıorm ama bu bır ornek...
benım onderım Alparslan Türkeş Kımsenın Bunu engellıyecek Gucu yok Olamazda..
merak ediyorum atatürk olmasa senin milliyetin ne olacaktı.senin liderinde atatürkten sonra geldi.atatürk olmasaydı senin liderinde olmayacaktı.
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-05-2007, 09:05 PM   #22
Kısıtlanmıs Uye
No maldigas la oscuridad, enciende la vela...

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: reiser_CcC

Alıntı:
reiser´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ulkucu derneklerı dııl onun adı Ülkü Ocakları
Ben Fazla Gıtmedıgım Halde Ocaklara Bunu Ogretmıyolar Rahat Ol
Burası Laık Bır ulke Dıılmı Istedıgımı Severım Istedıgımı Sevmem..

Atatürk'te Sana bayılmıyo dıyen arkds bende ataturke bayılmıyorum ondan once gelen Fatıh'ler Yavuz'lar Ulubatlı Hasan'lar Ve onlarcası..varken Ataturku sevcek dıılım ben bunu okulumdada soledım hocalarımada Soledım...Ulke laık dıyolar Cumhurıyetcıler kendılerı agzına gelenı sayıyolar bır kısı Islam Hakkında bırsey dedıgı zaman suclu oluo Ornegın Basbakan Tayyıp Erdogan He ben Tayyıp'ı sewıorm demıorm ama bu bır ornek...
benım onderım Alparslan Türkeş Kımsenın Bunu engellıyecek Gucu yok Olamazda..
arkadaşım sen çok biliyorsun?peki sen önce okulunu bitir büyüde gel ondan sonra konuş?ayrıca bu ülkede yapılan Kurtuluş ve Çanakkale savaşları bahsettiğin Büyük Önder Mustafa Kemal'in keskin zekası ve stratejisiyle kazanılmıştır?bu ülkede bu savaşları kazanamasaydık ne vatan nede bayrağımız nede ideolojimiz olurdu?öncelikle şu anda bile rahat bi şekilde uyuyorsan ve bunları yazabiliyorsan bu olanlar senin başbuğun sayesinde değil ATATÜRK sayesindedir?bu konunun tamamen bu ülkenin ulusal değerlerine ve cumhuriyetimizin kurucusuna karşı bir saygısızlık gösterisi olarak algıladığımdan konuyu kilitliyorum?

KONU KİLİTLENMİŞTİR...

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil