FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

Hızlı yükselişin , Hızlı düşüşü olur

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Hızlı yükselişin , Hızlı düşüşü olur" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milletvekili eşi nedeniyle şansı açılan, Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı’nda ebelik yaparken, daire başkanlığına terfi eden Güler Yıldız’ın yeni kariyeri kısa sürdü. Akşam gazetesinin haberine göre; Geçen dönem AKP Artvin ..."

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-08-2007, 10:39 AM   #1
SITE ADMİN
 
YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Samsun/TURKEY
Yaş: 33
Mesajlar: 5.022
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet:
Rep Gücü: 241 Rep: 23350
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Post Hızlı yükselişin , Hızlı düşüşü olur

Milletvekili eşi nedeniyle şansı açılan, Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı’nda ebelik yaparken, daire başkanlığına terfi eden Güler Yıldız’ın yeni kariyeri kısa sürdü.


Akşam gazetesinin haberine göre; Geçen dönem AKP Artvin Milletvekili olan Orhan Yıldız’ın eşi olan Güler Yıldız, 22 Temmuz seçimlerinden hemen sonra Daire Başkanlığı’ndan alındı. Önce geçici görevle Ulus Devlet Hastanesi’ne müdür yardımcısı olarak gönderilen Yıldız, dün de eski dairesine ebe olarak geri döndü. Eşi Orhan Yıldız, bu seçimlerde aday listesine girememişti.

Ebe Güler Yıldız, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın onayıyla Artvin’deki Sağlık Ocağı’ndan Sağlık Bakanlığı’nda daire başkanlığına terfi etmişti. AKŞAM, Güler Hanım’ın hızlı yükselişini 11 Mayıs 2007’de “Süper Ebe” manşetiyle duyurmuştu. Güler Hanım’ın şansı genel seçimlerde eşinin milletvekili aday listesine girememesi üzerine ters döndü. Güler Yıldız, Personel Daire Başkanlığı görevinden alındı, önce Ulus Devlet Hastanesi’ne hastane müdür yardımcısı olarak gönderildi. Ancak Bakanlık Yıldız’ı bu görevde de bir gün tuttu. Yıldız dün de bu görevinden alınarak, eski görevi olan ebeliğe geri döndü. Yıldız, Ana Çocuk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ndeki görevine başladı. Böylece Yıldız, 2.5 ay daire başkanlığı, 1 gün de hastane müdür yardımcılığı yapmış oldu. Güler Yıldız’ın, 2.5 aylık bürokrasi yaşamı da eşinin milletvekilliğinin bitmesiyle son buldu.

Yıldız’dan boşalan daire başkanlığı görevine Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde gıda mühendisi olarak çalışan Cengiz Kesici atandı.
__________________
önemli! LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ
YukseLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
 

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Atasözleri DESTiNA Edebiyat 4 23-02-2008 09:53 PM
Hızlı TTnet YukseLL Adsl, Network, Ağlar 2 28-01-2008 12:10 PM
Mesnevi KANUNİ Tasavvuf 59 18-01-2008 11:45 PM
REGEDİT ( Windows Kayıt Defteri) Bay X İşletim Sistemleri 3 13-09-2007 11:49 PM
Hızlı ve etkin okuma doğangüneş Edebiyat 0 09-07-2007 04:48 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:09 AM .


vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8