![]() |
| |||||||
| Secim 2007 22 Temmuz Secimi ile ilgili forumumuz (Arşiv olarak saklanmaktadır forum kilitlidir) |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seçim esprileri İşte internette e-posta yoluyla dolaşan seçim esprileri. Baykal baksana, kaç kişiyiz saysana... İkinin biri Ak Parti Deniz bitti rodos göründü. Genç siviller rahatsız Merkez kaç kuvvet… Cevap : 46.7 Halkın yarısı cehenneme bilet aldı. Chp: aynı hamam aynı tas. Tatlıses kimlere kaldı? Fındıkçılar Akp’li çıktı… Tehlikenin farkındayız ! Sezer veto edecek mi? Ne olacak bu mazotun hali Uzandı kaldı Devletin malı Deniz… “Atam izindeyiz” Baykal: "Mazlumu getirin bana” Deniz bitti. Barajları aş da gel… Milliyetçilik sola yaramıyor! Meclise baskın gerekmedi (Baskın Oran’a)
__________________ |
| |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 56 Rep: 5498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seçim esprileri Seçim sonrası güzel espiriler, ülkedeki seçim havası ve gerginliği bir an önce sona ersin ve hey şey insanların gönlüne göre olsun, teşekkürler paylaşım için. |
| |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 20 ![]() | Cevap: Seçim esprileri KOMİKMİŞ YAA..AMA BEN CEM UZan espirilerine bayılıyorum..adam tam espiri konusu..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |