![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "akpnin icraatları" başlıklı konu görüntüleniyor, "akp partisi milleti için neler yaptı bir tartışalım sağlık alanında bir düzelme var ama özelleştirme adı altında peşkeşte bu millet adına değil lakin amerika ve dış güçler için sevinilecek derecede ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | akp partisi milleti için neler yaptı bir tartışalım sağlık alanında bir düzelme var ama özelleştirme adı altında peşkeşte bu millet adına değil lakin amerika ve dış güçler için sevinilecek derecede olmuştur. ürdüne asker yollamadada aynı şey olmuş ve israili korumak için (hamastan)gencecik evlatlarımız oraya yollandı. ve enson sırada herhalde etibank var ve buda giderse bayrağımız sadece sallanır o chpli ve kendini bilmezlerin savunduğu cumhuriyet,hürriyet ve atatürk ilke inkılapları tarihe gömülmüş olacak bence Milli birlik ve beraberlik bu olanları bertaraf edecektir. nasıl düşündüğünüzü merak ediyorum.
__________________ Allah dostu odur ki, nefsine tek pay biçmez; Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: akpnin icraatları ne oldu icraatleri sıralayMIYORSUNUZ AMA şunu iyi bilsinler ki saadet in atılımı büyük olacak ben yazayım ,ilk icraatini çocuğum ilk okula yeni başlayacak yaz kuran kurslarına 5.sınıfı bitirmeden yollayamıyacam chpden ne farkı kaldı.
__________________ Allah dostu odur ki, nefsine tek pay biçmez; Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez. |
| |
| | #3 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: akpnin icraatları 2002 seçimlerinde Akp ye oy verdim... ama 5 sene zarfında hiç bir icraatını göremedim...her şey türkiye için çıktılar meydanlara ama gördük ki her şey MENFAAT içinmiş...önümüzde seçimler var hangi partiye oy vereceğimi bilemiyorum...akp den ümidimi kestim artık...bunları %50 ile başa getirsek yinede bir icraat yapamazlar... |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |