FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

Akp İktidar

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Akp İktidar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana göre Akp başa geldiğinden beri birçok değişiklik oldu.Bunlardan birincisi özelleştirme.Bunu yapmasının sebebi devleti zarardan kurtarmaktır,misal Zonguldak maden ocağında 25 mühendis kadrosu yeter ve artar iken Akp önce başa gelenler ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-06-2007, 02:36 PM   #1
Uye

zody@k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ben ölmüşüm dostlar

Blog Mesajları: 11
zody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecek
Akp İktidar

Bana göre Akp başa geldiğinden beri birçok değişiklik oldu.Bunlardan birincisi özelleştirme.Bunu yapmasının sebebi devleti zarardan kurtarmaktır,misal Zonguldak maden ocağında 25 mühendis kadrosu yeter ve artar iken Akp önce başa gelenler torpille yandaşlarını işe almış ve 25 mühendis yeterken 1250 mühendis çalışmaktadır.Size soruyorum devlet 1225 mühendise yattığı yerden para ödüyor ve zarara giriyor,özelleştirmeden dolayı işten çıkan gereksiz mühendislermi haklı devletmi???
Bi başka önemli nokta bitmemiş projeler 1)Bolu tüneli 8 başkan gördü Akp dönemind ehalka açıldı.2)Bundan önceki dönemde iktidarda olan bir belediye başkanı baraj yapmak için devletten 250 milyar dolar para almıştır ve barajı tamamlayamadan Akp başa gelmiş hesaplamaların en yüksek tutarla yapılmasıyla bile barajın 5milyar dolara geldiği tespit edilmiş sizce kim haklı???
zody@k isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 14-06-2007, 03:35 PM   #2
Yeni Kayıt

dünya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dünya is on a distinguished road
Cevap: Akp İktidar

Alıntı:
zody@k´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana göre Akp başa geldiğinden beri birçok değişiklik oldu.Bunlardan birincisi özelleştirme.Bunu yapmasının sebebi devleti zarardan kurtarmaktır,misal Zonguldak maden ocağında 25 mühendis kadrosu yeter ve artar iken Akp önce başa gelenler torpille yandaşlarını işe almış ve 25 mühendis yeterken 1250 mühendis çalışmaktadır.Size soruyorum devlet 1225 mühendise yattığı yerden para ödüyor ve zarara giriyor,özelleştirmeden dolayı işten çıkan gereksiz mühendislermi haklı devletmi???
Bi başka önemli nokta bitmemiş projeler 1)Bolu tüneli 8 başkan gördü Akp dönemind ehalka açıldı.2)Bundan önceki dönemde iktidarda olan bir belediye başkanı baraj yapmak için devletten 250 milyar dolar para almıştır ve barajı tamamlayamadan Akp başa gelmiş hesaplamaların en yüksek tutarla yapılmasıyla bile barajın 5milyar dolara geldiği tespit edilmiş sizce kim haklı???
yorumsuz.......................................... .................................................. .................

Konu dünya tarafından (22-07-2007 Saat 01:31 PM ) değiştirilmiştir.
dünya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 14-06-2007, 04:01 PM   #3
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Neden olmasın.

Cem Uzan gibi olursa neden olmasın ?????

Ki bir yanda devletin hantallığından bahsediliyor idi.
Genç arkadaşımız haklı ama bunun yanında Dünya arkadaşımız da haklı.

Bu ülkede siyaset o kadar kirli ki kimi tutsan elinde kalıyor maalesef.
Biri ne birinden daha iyi yada biri birinden daha kötü.
Üzülüyorum halimize yada acaba hak ediyoruz da bunlar başımıza o nedenle mi geliyor diyorum.

bu arada başbakan'ın oğlu sanırım zengin bir adamın kızı ile evli idi değilmi. Bunu sadece bilmediğimden soruyorum yoksa asla onun mal varlığını aklamak gibi bir niyetim yok. Açıklama ne olursa olsun o yaşta o serveti açıklamak yetmez
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-06-2007, 04:13 PM   #4
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
dünya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
zodi yaşın 16 görünüyor.doğruysa 25 yaşına kadar tirilyonluk roro gemisi alıp ve mısır ihracatı yapıp tirilyonluk birkişi olabilecekmisin hadi cevap ver.
i
Dünya nick li arkadaşım; genç bir katılımcı arkadaşım güzel konuları görüş olarak yazmış ve yazdıkları belki AKP ikdidarına açılışı vs nasip olmuştur ama bu devletin ve milletin eserleridir. İyi güzelde senin cevabın bana bu ne pehriz bu...? hatırlattı. Her konunun içerisine bu görüşlerini yazmak yerine sitede yeni bir bölüm açıldı oradan istifade etsende bizde ara sıra uğrayıp okusak. Çok negatif düşünce yayıyorsun birazda pozitif düşünce lütfen. Yinede katılımların için sağol.
erkişi isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 14-06-2007, 05:00 PM   #5
Yeni Kayıt

Alıntı:
yönetyrd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dünya nick li arkadaşım; genç bir katılımcı arkadaşım güzel konuları görüş olarak yazmış ve yazdıkları belki AKP ikdidarına açılışı vs nasip olmuştur ama bu devletin ve milletin eserleridir. İyi güzelde senin cevabın bana bu ne pehriz bu...? hatırlattı. Her konunun içerisine bu görüşlerini yazmak yerine sitede yeni bir bölüm açıldı oradan istifade etsende bizde ara sıra uğrayıp okusak. Çok negatif düşünce yayıyorsun birazda pozitif düşünce lütfen. Yinede katılımların için sağol.
yaw sende ne alıngansın genç arkadaşa ön planın arka planını hatırlattım .iyi yapılanın yanında kötü yapılanıda .sadece iyilerden bahsedip kötü olanı istemeyen yanlıdır.bu herkes ve herşey için geçerlidir.yani imzamdaki sözü doğru çıkarırgibi görünüyorsun anladın sen onu.ha orda burda yazmama gerek yok sen zaten nerde yazsam buluyorsun.negatif düşünce malzemesini kendi kendimemi çıkarıyorum yoksa gerçeklermi.birileri için pozitif düşünce yaymak isteyenlerde tabii yanlı değilse negatif düşüncelerinde yanlış veya doğru olduğunu incelesinler,araştırsınlar ondan sonra karar versinler.daha iyi olmazmı.

Konu dünya tarafından (20-06-2007 Saat 02:09 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 14-06-2007, 05:18 PM   #6
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

Sevgili zodyak lütfen özelleştirmenin ne olduğunu iyi araştır.AKP iktidarı şu ana kadar gelen iktidarlar içinde malesefki en pervasızca davranan oldu.Bu özelleştirilen yerleri alanların hepsi yabancı sermaye.Ve tabiki özelleştirmelerden çok büyük rant elde edenlerse küçük bir zümre.Yani ne sana ne bana kısacası olan yine biz halka oldu.SEVGİYLE KAL İYİ FORUMLAR
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-06-2007, 03:45 PM   #7
Uye

ben ölmüşüm dostlar

zody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecek

Sevgili dünya ben 17 yaşındayım.Siz beni biraz yanlış anladınız.Çünkü kimse temiz olamaz hele bu kadar pisliğin içinde hiç olamaz.Ama aklımı kullanıp 30 yaşıma kadar zengin olabilirm.Evet Akp çok temiz değil ama diğerleri kadarda lekeli değil benim gizli olarak yaptığım araştırmalarda bazı emniyet sitelerine girdim.Orada gördüklerim beni hayretlere düşürdü.Bu devlet için seçimlere katılan muhalefetin sabıkası yaşını aşmış.Akp'de de kirliler var.Ben savaşa giriyorum silaha ihtiyacım yok diyemezsin.Ama şuan için en iisi Ak parti gibi duruyor ilerde ne oludcağını bilemeyiz. Sevgilerimle iyi forumlar
Alt 18-06-2007, 08:08 PM   #8
Yeni Kayıt

Alıntı:
zody@k´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili dünya ben 17 yaşındayım.Siz beni biraz yanlış anladınız.Çünkü kimse temiz olamaz hele bu kadar pisliğin içinde hiç olamaz.Ama aklımı kullanıp 30 yaşıma kadar zengin olabilirm.Evet Akp çok temiz değil ama diğerleri kadarda lekeli değil benim gizli olarak yaptığım araştırmalarda bazı emniyet sitelerine girdim.Orada gördüklerim beni hayretlere düşürdü.Bu devlet için seçimlere katılan muhalefetin sabıkası yaşını aşmış.Akp'de de kirliler var.Ben savaşa giriyorum silaha ihtiyacım yok diyemezsin.Ama şuan için en iisi Ak parti gibi duruyor ilerde ne oludcağını bilemeyiz. Sevgilerimle iyi forumlar
zodi yaşın 16 ' sa siyasetle uğraşma boşver. senin ailenin düşüncelerini taşıma yaşın ben bu yaşıma kadar ne hükümetler gördük. türkiye düzelir diye umut bağladık ama olmadı.çünki hepsi oraya girdikten sonra vaad lerini unuttular.en ufak örnek hepsi dokunulmazlık kalkacak dediler 2007 oldu belki sen görürsün sonra seçim sistemimiz yalnış halkın seçtiği milletvekili meclise giremiyor onun için görev yapmayanları cezalandıramıyoruz..bu sistemle düzelmez.. sağlıcakla kal.

Konu dünya tarafından (18-06-2007 Saat 08:34 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 18-06-2007, 10:05 PM   #9
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
dünya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw sende ne alıngansın genç arkadaşa ön planın arka planını hatırlattım .iyi yapılanın yanında kötü yapılanıda .sadece iyilerden bahsedip kötü olanı istemeyen yanlıdır.bu herkes ve herşey için geçerlidir.yani imzamdaki sözü doğru çıkarırgibi görünüyorsun anladın sen onu.ha orda burda yazmama gerek yok sen zaten nerde yazsam buluyorsun.negatif düşünce malzemesini kendi kendimemi çıkarıyorum yoksa gerçeklermi.birileri için pozitif düşünce yaymak isteyenlerde tabii yanlı değilse pozitif düşüncelerinde yanlış veya doğru olduğunu incelesinler,araştırsınlar ondan sonra karar versinler.daha iyi olmazmı.
Sadece yazdıklarını okuduğumu anlamanız için cevap yazıyorum. Gerçekten yorum okuyan forum üyelerine aittir.

Benim bu forumda birilerine empoze edecek vesveselerim yok. Sakin ol.
erkişi isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 21-06-2007, 11:02 AM   #10
Uye

ben ölmüşüm dostlar

Sevgili DÜNYA haklısın yaşım polşitikaya uygyn değil ama bir yerlerden başlamak lazım ve o yer şuanda burasıdır.

Seçenekler
Stil