![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Akp İktidar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana göre Akp başa geldiğinden beri birçok değişiklik oldu.Bunlardan birincisi özelleştirme.Bunu yapmasının sebebi devleti zarardan kurtarmaktır,misal Zonguldak maden ocağında 25 mühendis kadrosu yeter ve artar iken Akp önce başa gelenler ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Rep Gücü: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akp İktidar Bana göre Akp başa geldiğinden beri birçok değişiklik oldu.Bunlardan birincisi özelleştirme.Bunu yapmasının sebebi devleti zarardan kurtarmaktır,misal Zonguldak maden ocağında 25 mühendis kadrosu yeter ve artar iken Akp önce başa gelenler torpille yandaşlarını işe almış ve 25 mühendis yeterken 1250 mühendis çalışmaktadır.Size soruyorum devlet 1225 mühendise yattığı yerden para ödüyor ve zarara giriyor,özelleştirmeden dolayı işten çıkan gereksiz mühendislermi haklı devletmi??? Bi başka önemli nokta bitmemiş projeler 1)Bolu tüneli 8 başkan gördü Akp dönemind ehalka açıldı.2)Bundan önceki dönemde iktidarda olan bir belediye başkanı baraj yapmak için devletten 250 milyar dolar para almıştır ve barajı tamamlayamadan Akp başa gelmiş hesaplamaların en yüksek tutarla yapılmasıyla bile barajın 5milyar dolara geldiği tespit edilmiş sizce kim haklı??? |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Akp İktidar Alıntı:
__________________ yarası olan gocunur. Konu dünya tarafından (22-07-2007 Saat 01:31 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Akp İktidar Neden olmasın. Cem Uzan gibi olursa neden olmasın ????? Ki bir yanda devletin hantallığından bahsediliyor idi. Genç arkadaşımız haklı ama bunun yanında Dünya arkadaşımız da haklı. Bu ülkede siyaset o kadar kirli ki kimi tutsan elinde kalıyor maalesef. Biri ne birinden daha iyi yada biri birinden daha kötü. Üzülüyorum halimize yada acaba hak ediyoruz da bunlar başımıza o nedenle mi geliyor diyorum. bu arada başbakan'ın oğlu sanırım zengin bir adamın kızı ile evli idi değilmi. Bunu sadece bilmediğimden soruyorum yoksa asla onun mal varlığını aklamak gibi bir niyetim yok. Açıklama ne olursa olsun o yaşta o serveti açıklamak yetmez |
| |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp İktidar Dünya nick li arkadaşım; genç bir katılımcı arkadaşım güzel konuları görüş olarak yazmış ve yazdıkları belki AKP ikdidarına açılışı vs nasip olmuştur ama bu devletin ve milletin eserleridir. İyi güzelde senin cevabın bana bu ne pehriz bu...? hatırlattı. Her konunun içerisine bu görüşlerini yazmak yerine sitede yeni bir bölüm açıldı oradan istifade etsende bizde ara sıra uğrayıp okusak. Çok negatif düşünce yayıyorsun birazda pozitif düşünce lütfen. Yinede katılımların için sağol. |
| |
| | #5 | |
__________________ yarası olan gocunur. Konu dünya tarafından (20-06-2007 Saat 02:09 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp İktidar Sevgili zodyak lütfen özelleştirmenin ne olduğunu iyi araştır.AKP iktidarı şu ana kadar gelen iktidarlar içinde malesefki en pervasızca davranan oldu.Bu özelleştirilen yerleri alanların hepsi yabancı sermaye.Ve tabiki özelleştirmelerden çok büyük rant elde edenlerse küçük bir zümre.Yani ne sana ne bana kısacası olan yine biz halka oldu.SEVGİYLE KAL İYİ FORUMLAR |
| |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Rep Gücü: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp İktidar Sevgili dünya ben 17 yaşındayım.Siz beni biraz yanlış anladınız.Çünkü kimse temiz olamaz hele bu kadar pisliğin içinde hiç olamaz.Ama aklımı kullanıp 30 yaşıma kadar zengin olabilirm.Evet Akp çok temiz değil ama diğerleri kadarda lekeli değil benim gizli olarak yaptığım araştırmalarda bazı emniyet sitelerine girdim.Orada gördüklerim beni hayretlere düşürdü.Bu devlet için seçimlere katılan muhalefetin sabıkası yaşını aşmış.Akp'de de kirliler var.Ben savaşa giriyorum silaha ihtiyacım yok diyemezsin.Ama şuan için en iisi Ak parti gibi duruyor ilerde ne oludcağını bilemeyiz. Sevgilerimle iyi forumlar |
| |
| | #8 | |
__________________ yarası olan gocunur. Konu dünya tarafından (18-06-2007 Saat 08:34 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp İktidar Alıntı:
Benim bu forumda birilerine empoze edecek vesveselerim yok. Sakin ol. | |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |