![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arþiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Akp Ýktidar" baþlýklý konu görüntüleniyor, "Arkadaþlar bu konu kapanmýþtýr yorum yapacaklar isterlerse dewam etsinler istemeyenler etmez ben size vewap wermeyeceðim..."
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajlarý: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp Ýktidar Arkadaþlar bu konu kapanmýþtýr yorum yapacaklar isterlerse dewam etsinler istemeyenler etmez ben size vewap wermeyeceðim |
| |
| Herþey Yarý Fiyatýna.. |
| | #32 |
| Yeni Kayýt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Akp Ýktidar baþbakanýn oðlu ki bilaldan bahsediyoruz sanýrým,gazetecinin kýzýyla evli zengin deðil yani,kýzý ramseyin sahibinin oðluyla evli..impex e katýlýyorum herkes elimizde kalýyo.tayyibinde tek kusuru bu galiba çocuklarý,ben üslubunu beðenmiyorum birde,sosyeteye girmiþ varoþ kýzý gibi sýrýtýyo.. ha iktidarlarý döneminde güzel iþler yaptýlar buda bi gerçek sezarýn hakký sezara..
__________________ ayný dili konuþtuðunuzla deðil,ayný duygularý paylaþtýðýnýzla anlaþýrsýnýz! |
| |
| | #33 |
| Yeni Kayýt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Akp Ýktidar 1.) Domuzu kasaplýk hayvan statüsüne kavuþturan (þuan istanbul da ki carfeour da var-yakýnda tüm marketlerde olur) 2.) zinayý suç kapsamýndan çýkaran... 3.) lezbiyen ve gay lerin evlenmelerine mani olmadýðýný belirten yasayý çýkaran... 4.) enflasyon iyi ekonomi süper büyüyoruz diye hergün basbas baðýran akp, cumhurbaþkanýn dan yakýnýp duruyor, acaba memura iþçiye v.s bunlara %3-4 zam yaparken size cumhurbaþkanýmý engel oluyorda iktidara geldiðinden bir hafta sonra erbakan gibi % 50 zam yapamýyorsunuz 11ayda%160zam yapamýyorsunuz. YouTube - Refahyol Hükümeti Memur Zammı Açıklaması-BaÅŸbakan N. Erbakan 5.) erdoðan ben bop eþ baþkanýyým diye bas bas baðýrýyo YouTube - BOP BAÅžKANI TAYYİP 6.) ebu gureyb te ki kadýn parmaklýklar arkasýndan beni ve karnýmdaki amerikan p....ni öldürün derken ayný zamanda erdoðanýn " KAHRAMAN ABD ASKERLERÝNÝN ÜLKELERÝNE SAÐ SALÝM DÖNMESÝ ÝÇÝN DUA EDÝYORUM" diyen filistinde -ýrakta - heryerde müslümanlar ölürken hergün þehit verirken abd ye baðlý bir ülke olmak istemiyorum ve oyumu asla birkez daha hata yapmýyorum ve akp ye deðil saadet e veriyorum... gerekli kaynaklarý bulmak için : akpgerçeði |
| |
| | #34 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajlarý: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp Ýktidar aenesh adlý üye arkadaþým niye ayný konuyu aradan 2 dakika bile geçmeden tekrar baþka baþlýkta açýyorsun.zaten herkes okuyor ilk yazdýðýný tekrar tekrar yazmana gerek yok:mad::mad::mad: Alýntý Þartlarý
__________________ Asiller idare ederler. Acizler þikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #35 | |
| Yeni Kayýt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Akp Ýktidar Alıntı:
hýmmmm yanlýþlýk olmuþþ....:redface: | |
| |
| | #36 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp Ýktidar aenesh nickli üye arkadaþým? "önyargýlý olmayýn. önyargý bana çok yanlýþ yaptýdý doðruyu buldum. hocayý bir kere dinledim titredim. davetlisiniz..." BU YAZI ve hýmmmm yanlýþlýk olmuþþ....BU CEVAP SÝZE AÝT. SÝZÝ OKUDUM VE CEVAP VERMEYE GEREK VARMI DÝYE DÜÞÜNÜYORUM. Lütfen önyargýsýz forum sohbetlerine katký yapýn, reklamda olsa okuyalým? Hayal07 nickli üye arkadaþ sizede cevap verme gereði duyuyorum. Hem nazik olmaya hemde kaba isim telefuzlarýna insan ancak kendi düþüncelerinden emin olmazsa baþvurur. Söylerim geçer demeyiniz. Bu gün ako savunucusu yaptýnýz arkadaþlar beni yahu! yokmu? düzgünce AKP ve diðer siyasileri üsturuplu eleþtirebilecek birileri. |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |