![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Akp İktidar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: zody@k ´isimli üyeden Alıntı Siz olayları öyle bir çevirmişsinizki beni daha çok nasıl bastırırım diye uğraşıyorsunuz Yılan kendi eğrisini görmez deveye boynun eğri dermiş sizinkide o misale dönüştü.İlk önce ..."
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Akp İktidar Alıntı:
| |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: Akp İktidar bi arkadaş akp hakkında yazı yazmış millet önce yaşına takılıp kalmış sonra da bir iki kişi haricinde ciddi cevaplar vermemiş. zody@k işten çıkarılan insanların yan gelip yattığından bahsetmiş. bilmiyorum çevresinde Tüpraş ta Telekom da ya da bir başka özelleştirilen şirkette çalışıp da özelleştikten sonra işten çıkarılan varmı? o insanlar devlette çalışırken izini tatili belirli çalışma saati olan insanlardı. sendikalı haklarını bilen bilinçli işçiler... daha sonra çoğu işten çıkarıldı geriye kalanlarla iş yapılabileceğini düşündü satın alan özel şirketler. evet onlarla da iş yapılabilir günde 12 saatten fazla çalıştırırsan izinini elinden alırsan iki kişinin yaptığı işi birkişiye yaptırıp iyice ezersen onlarla da iş yapılabilir. kölenizi nasıl isterdiniz. özelleştirmelere işçi emekçi açısından baktığında durum bu. peki özelleştirmeler ülke ekonomisine ciddi katkılar mı sağlıyor. hayır giren sermaye taş taş üstüne koymak için değil taşları mülkiyetine geçirmek için giriyor. turgut özalın uzanlara sattığı şirketlerin kaçının kapısına kilit vuruldu biliyormusunuz. halka ucuz ve sağlıklı süt dağıtan SEK şu anda neden çalışmıyor ya da... bolu tünelini inşa eden karayolları yapan akp tek bir demiryolu tadilatına 5 yıldır yanaşmadı neden? çünkü onunla petrol şirketleri otomotiv şirketleri zengin olamaz. evet haklısın seçimden önceye yetiştirilerek yapılan bolu tüneli çok faydalı(!) tabii ciddi kazalara neden olabilecek eksikliklerini saymazsak. sağlıkta dönüşüm paran kadar sağlık döneminin başlangıcıdr. alıştırmalarla hakim olabilecek kaba piyasa ekonomisinden söz ediyoruz. özel okullardan bi de şuna bakın özel okullardan yüzde 1 kdv alan akp özel okullara teşvik parası veren akp devlet okullarındaki kömür parasını velilerden almalarını söyleyecek kadar yaratıcı. kdv özel tiyatrolarda yüzde 33. özel tiyatrolar şirketleşemez sanatını atilla koç tan bağımsız yapabilir. ben de tiyatrocuyum tiyatrocuların nasıl aç gezdiğini iyi bilirim. akp bağımlı bir ülke yarattı yeni baştan bunu IMF bile söyledi. sanırım söyleyemeyenler fanatik akp liler... |
| |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Akp İktidar tayyip erdoğan imam hatipleri arka bahçesi yapan camileri kışla yapan başbakanımız o ki ataya saygı duruşunda sap gibi ayakta durması gerekmediğine inanan başbakanımız oki kendi deyimiyle istanbulun imamı lütfen bazı şeyleri görelim artık arkadaşlar bu 4.5 yılda dışborç 400 milyar dolara çıkmmış yolsuzluk hırsızlık arttı suç oranları arttı vee hepimizin gördüğü gibi pkk terörü yeniden hortladı erdoğan biçok şeyi ii yapmış olabilir ama yanındada bu ülkeyi satmaktan geri kalmamıştır |
| |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Akp İktidar arkadaşlar sırf yukardaki yazım için ceza aldım eee doooru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışş ööllleee demi??? |
| |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp İktidar arkadaşlar Siz kafanızı yormayın böyle meselelere güzel cewaplar wermişsiniz fakat size cewap wermicem dedim ve siz daha forum yazmaya dewam ediyorsunuz.İYİ FORUMLAr |
| |
| | #27 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akp İktidar Alıntı:
bu arada ben seni taraf tuttuğum için ceza vermedim.mesaj kurallarına aykırı yazdığın ceza verdim.vede nickin ...başka nick bulamadınmı.buda kovulma sebebindi ama bazı arkadaşlar kuralları pek bilmediği için cezanı kaldırdı...eee ben neyapıyım buyrun istediğinizi yazın.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Akp İktidar benn bunları yaazıım da kimse oy atmasın demiyorum herkesin kendi düşüncesi hatta ben yine akp seçileceğini adım gibi biliyorum ama buda benim düşüncem yaanii |
| |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Akp İktidar yaa biri bana neden akp nin iktidarda olduğunu açıklayabiilirim yani akp destekleyen arkadaşlara soruyorum neden akp |
| |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Akp İktidar amerikan bankası citibankın 3 milyar dolar borcunu silen akp hükümeti işçisine ,memuruna,köylüsüne niye böyle davranamıyor.bi izah ediverseniz.türkiyeye kurşun sıkanlardan akp damadına nasıl ihale alıyor bi izah diverseniz..teroristlerden ihale alan bir hükümet terörle nasıl mücadele edbilir,mantığı varmı.Abd ve Ab ye Türkiyeyi bağlayanlar Türkiyeyi yönetemezler.Ne AB ne Abd bağımsız başı dik Türkiye için haydi seferberliğe... ozerkafe.sitemynet.com OYLAR İŞÇİ PARTİSİ'NE ! MÜHÜR ÇOBAN YILDIZINA ! Baraj puttur! Putları kır, Türkiye’yi kurtar! Büyük Türk Milleti! Seni puta tapmaya zorluyorlar. Putlara tapma, putları kır, İşçi Partisi’ne yetki ver! Değerli Yurttaş! 20 yıldır söylüyoruz: Terörün arkasında ABD var, AB var, NATO var. ABD, Müslüman milletlerin yaşadığı 24 ülkeyi parçalamak için Haçlı seferini başlatmıştır. Terörün arkasında ABD’nin bulunduğunu, artık komutanlarımız da vurguluyorlar. Hal böyleyken, . AKP lideri Tayyip Erdoğan, ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı olduğunu ilan ediyor. Konu sistemzero tarafından (13-07-2007 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |