FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

Yılmaz: Mumcu çekip gitsin

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Yılmaz: Mumcu çekip gitsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eski başbakanlardan, Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz, Anavatan lideri Erkan Mumcu'ya yüklendi. Dün, eski milletvekili Nazmi Oğuz'un cenaze törenine katılan Yılmaz, törenden önce bazı Anavatanlılarla bir araya gelerek şunları ..."

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-06-2007, 12:10 PM   #1
Aktif Uye
 
serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 1.268
Cinsiyet:
Rep Gücü: 30 Rep: 2731
serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Yılmaz: Mumcu çekip gitsin

Eski başbakanlardan, Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz, Anavatan lideri Erkan Mumcu'ya yüklendi.

Dün, eski milletvekili Nazmi Oğuz'un cenaze törenine katılan Yılmaz, törenden önce bazı Anavatanlılarla bir araya gelerek şunları söyledi:

"Mumcu genel başkan olarak maalesef patiyi ilk defa seçime giremeyecek hale düşürdü. Şimdi Anavatan'a yapacağı tek bir iyilik kalmıştır, o da bir an önce çekip gitmesidir."

Bir gazetecinin, Mumcu'nun "DP'yle birlikteyiz" dediğini hatırlatması üzerine Yılmaz, "Bir gün öncesi de 'Kahramanca seçime gireriz' dedi. Onun söylediklerini ciddiye almayın" diye konuştu.

Yılmaz, Erdoğan'ın, "Eskilerden ülkeye şey gelmemiştir, çekilsinler" dediğinin anımsatılması üzerine, "Beş yıl çekildim, baktım ihtiyaç var, döndüm. Tayyip beyin dediği gibi olsaydı dönmeme gerek kalmazdı" dedi.
__________________
SERSERİ ÇOÇUK
''OZİ'':cool:
serseriozi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
 

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dantel Modelleri doğangüneş El Sanatları (hobi) 0 14-12-2007 01:15 PM
yılmaz erdoğan ErDaLL Biyografi 1 26-10-2007 01:13 PM
TÜRK SİNEMA (YEŞİL ÇAM) TARİHİ doğangüneş Sinemalar 4 10-08-2007 02:44 PM
Uğur Mumcu EMRE Biyografi 0 30-09-2006 03:07 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:29 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO