![]() |
|
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi oks, sbs, dpy forumu içinde "SBS'ler kaldırıldı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milli Eğitim Bakanlığı, "amaca hizmet etmediği" gerekçesiyle il genelinde gerçekleştirilen seviye tespit ve başarı değerlendirme sınavlarını kaldırdı...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10799 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SBS'ler kaldırıldı Milli Eğitim Bakanlığı, "amaca hizmet etmediği" gerekçesiyle il genelinde gerçekleştirilen seviye tespit ve başarı değerlendirme sınavlarını kaldırdı. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı Alıntı:
kaynagınız nerdedir kimdir nerden aldınız bu haberi...link efendim link...
__________________ | |
| | |
| | #3 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10799 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı Alıntı:
Kaynak: samsung 105 ekran lcd tv Kanal TRT 2 | |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı Alıntı:
iyi öyle her duyduğumuzu yazalım çizelim.. Bu arada baya bir büyükmüş tv niz onuda öğrendik... madem bu kadar detaylı vede büyük kaynagınız varda neden sadece aklınızda kalanla yetindiniz.... önerinizi şimdilik dikkate almayacağım... sayın üye...
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İl geneli seviye tespit sınavları kaldırıldı Milli Eğitim Bakanlığı, "Amaca Hizmet Etmediği" Gerekçesiyle İl Genelinde Gerçekleştirilen Seviye Tespit ve Başarı Değerlendirme Sınavlarını Kaldırdı. Milli Eğitim Bakanlığı, "amaca hizmet etmediği" gerekçesiyle il genelinde gerçekleştirilen seviye tespit ve başarı değerlendirme sınavlarını kaldırdı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, konuya ilişkin yayımladığı genelgede, "Öğretim programlarının yaklaşımıyla örtüşmeyen, öğrencinin bilgisinin ölçülmesine ağırlık vererek tek yönlü ölçüm yapan, ilgili sınıf düzeyinin kazanımlarıyla ilişkisiz madde kökleriyle oluşturulan, öğretim programlarıyla çelişen, geçerliliği düşük başarı değerlendirme sınavlarının önceki yıllardaki uygulamalarının öğrenci ve veliler üzerinde farklı sıkıntılara yol açtığı, il düzeyinde düzenlenen ve merkezi olmayan bu sınavların öğrenci ve velileri yanlış yönlendirdiği yönünde Bakanlığımıza bilgiler ulaşmaktadır" görüşüne yer verdi. Bu nedenle, "dönem içinde veya yıl sonunda il düzeyinde okullarda seviye tespit ve başarı değerlendirme sınavlarının yapılmaması" talimatı veren Çelik, genelgede, yardımcı ders kaynaklarının alınması konusunda velilere ve öğrencilere baskı yapılmamasını da istedi. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: uşaq/siwaslı bi adıda CéHéNNéM Yaş: 13
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı oh oh oh oynama şıkıdım şıkıdım nasıl sewindim anlatamam 1 sınaw neyimize yetmio hayrt bişy yaa da ne sınawı olucaqmış onun yerine mrk ettim bnu sbsden dha kötüsü çıkıomuymuş allah korusun... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı ![]() ama yaa bizm inqilizceci 2 yıl öncedendi o haber ddi yaa |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı Küboşcum üzülme ama yıne de sıkı sıkı çalış derslerıne bılıyorsun yıl sonu karneyı göreceğiz ![]() 04 Kasım 2008 14:42 Milli Eğitim Bakanlığı, ''amaca hizmet etmediği'' gerekçesiyle il genelinde gerçekleştirilen seviye tespit ve başarı değerlendirme sınavlarını kaldırdı.
__________________ Eftelya |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı Alıntı:
![]() uff ya ağlanıcak halime qülüom yaaa | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SBS'ler kaldırıldı aman kimse sevinmesin bu habere zira yanlış anlaşılma sözkonusu.. Bakanlığın bahsettiği yapılan SBS nin iptali değil;yıl içinde il bazında okullar içinde yapılan (geçen yıl iki kez yapıldı ve değerlendirme merkezi sistemle oldu burada ki amaç il bazındaki okulların durumunu görmek) sınavın iptali.. yani haziran sonunda yapılacak Türkiye geneli olan sınav yani SBS nin iptali değil..... yani kabus devam etmekte..... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |