![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi oks, sbs, dpy forumu içinde "sbs kaç puan almak gerekiyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar benim kardesim 7. sinifa gidiyor.sbs den 452 puan almis istanbulda guzel bi anadolu yada fen lisesine girermi vefa lisesi istiyor ona girermi ve seneye kac yaparsa girer...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | sbs kaç puan almak gerekiyor arkadaslar benim kardesim 7. sinifa gidiyor.sbs den 452 puan almis istanbulda guzel bi anadolu yada fen lisesine girermi vefa lisesi istiyor ona girermi ve seneye kac yaparsa girer. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sbs kaç puan almak gerekiyor Alıntı:
hoş biliyorsunki şu zamana kadar tercihler puana göre değil il sıralamalarına göre yapıldı,sbs'de de aynısı olur diye bekliyoruz.diyeceğim şu ki bu hesaplamalarında kesin bir doğruluğu yok. örnek verecek olursak geçen sene(2007) ank fen lisesini 498(tavan)-475(taban)puan aralığında yerleşirken bu sene 500(tavan)-493(taban) puanıyla yerleşildi.ama 2 senede de yerleşen öğrencilerin il sıralamaları aynıydı. yapabileceğiniz en güzel şey kardeşinizi iyi yetiştirmek koca bir senesi var,tabi birde telaş etmemek.başarılar. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |