![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi oks, sbs, dpy forumu içinde "Müjde! OKS'de 3. yerleştirme" başlıklı konu görüntüleniyor, "OKS'de ikinci yerleştirmede de kontenjan dolmayınca üçüncüsü açıldı.. OKS’de ikinci yerleştirmede de kontenjan dolmayınca Bakanlık boş kalan kontenjanları “tercihte yükseltme” uygulamasıyla dolduracak. Kayıt yaptıranlar dahil isteyen herkes, 5 YTL yatırıp ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OKS'de ikinci yerleştirmede de kontenjan dolmayınca üçüncüsü açıldı.. OKS’de ikinci yerleştirmede de kontenjan dolmayınca Bakanlık boş kalan kontenjanları “tercihte yükseltme” uygulamasıyla dolduracak. Kayıt yaptıranlar dahil isteyen herkes, 5 YTL yatırıp 8 Eylül’den 10 Eylül’de saat 12.00’ye kadar başvurabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), orta öğretim kurumlarında Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonuçlarına göre yapılan 2. yerleştirmenin ardından boş kalan kontenjanları “Tercihte Yükselme” uygulamasıyla dolduracak. OKS’ye giren ve herhangi bir orta öğretim kurumuna kayıt hakkı kazanan her öğrenci “Tercihte Yükselme” için başvuruda bulunabilecek. Uygulamayla, öğrencilerin önceki tercihleri esas alınarak üst tercihlerine yerleştirilmeleri amaçlanıyor. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |