![]() |
|
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Halk Oyunları forumu içinde "Trabzon Kolbastı'sı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Halk oyunu sayılmaz ama Gençlerin Rock veya Break Dance oynamalarından iyidir herhalde:) Hala youtube videolarını izleyemeyenler var ise BURAYA tıklayıp programı kursunlar..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halk oyunu sayılmaz ama Gençlerin Rock veya Break Dance oynamalarından iyidir herhalde:) Hala youtube videolarını izleyemeyenler var ise BURAYA tıklayıp programı kursunlar
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Trabzon Kolbastı'sı Ya çok seviyorum ben bu dasnları :))) hop hop
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Trabzon Kolbastı'sı Bende bu kolbastı oyununu çok sevenlerdenim:)
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 389 Rep: 38636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Trabzon Kolbastı'sı gerçekten süper bir oyun.her babayiğit oynayamaz.trabzondayken kurslarına yazılmıştım öğrenmek için.öğrendimde ama onlar gibi süper ölsem oynayamam.bu kurs maceramın sonu acı bitmişti.kurs öğretmenim tutturmuştu meydana akp den birileri gelecekti biz giresun karşılamasıyla kolbastı oynayacakmış mışız...neymiş Ankaralı kızlara öğrettik ayağı bizde oynayacakmışız.son kursa gidişim olmuştu ogün.. forumda birinin düğünü olsada oynasa bizim karadenizliler bizde görsek...:)) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 330 Rep: 32837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Trabzon Kolbastı'sı ben karadenizli değilim ama bu oyunu sevenlerdenim :) ayrıca kursa gittmeden oynanabilecek bir oyun bu hiç zorluğu olmadığı gibi bir de zevkli oluyor sağa sola zıplamak keyifli yani :) bir arkadaşımla sohbet ederken karadeniz turumuzu anlatıyordum kolbastı biliyormuusun dedim, o da bana yemek çeşidimi diye sormuştu.:)
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kolbasti, trabzon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |