![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Uydu Dünyası forumu içinde "Aver media DVB-S pro" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar ben Aver Media DVB-S modelinde bi TV kartı aldım. Özellikler : - 75 OHM dijital TV anten girişi - kompozit (RCA) - S- video - Audi girişi (sl/Sğ) - ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Arkadaşlar ben Aver Media DVB-S modelinde bi TV kartı aldım. Özellikler : - 75 OHM dijital TV anten girişi - kompozit (RCA) - S- video - Audi girişi (sl/Sğ) - Sembol hızı: 1~45 MHz - alıcı frekansı: 950~2150 MHz şeklindedir. Ben Önceden normal televizyon ve resever sayesinde zaten normal kanaları izliyordum. Şifreli olan kanaları izlemek istiyorum tek çanak var şu anda. Şifreli kanaları izleyebilmem için neler yapmalıyım Lütfen yardımcı olurmusunuz. Bu arada Tv kartı kullanımında da daha acemi düzeyde bilgim var. :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Aver media DVB-S pro pcde mi kullanmak istiyorsun??
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Aver media DVB-S pro evet bilgisayarda kullanacağım lütfen yardımcı olursanız sevinirim zira TV kartı boşuna alınmış olacak benim için. |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Aver media DVB-S pro ProgDVB Download - Gezginler buradan programı indir ve izlemeye başla... SAYGILAR
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Aver media DVB-S pro ben çıkıyorum şimdi.SANA ÖZELDEN nasıl bir yardım istediğin hakkında soru sormuştum?cevap gelmedi.sweet_ceyo@hotmail.com benim mail adresim.online karşılaşırsak elimden geldiği kadarınca yardımcı olmaya çalışırım saygılar
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Aver media DVB-S pro bende bu program var ama dediğim gibi şifreli kanlları izlemek için sanırım key muhabbeti filan var onları girebiliyormuyum mesela atıyorum lig tv d smart izleyebilirmiyim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |