![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Uydu Dünyası forumu içinde "yükleme sorunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayın admin ve moderatör arkadaşlar uydu genel bölümüne sunny kurtarma yazılımlarını koyamıyorum eklenti ekle bölümünde dosyayı yükle diyorum hata oluştu uyarısı geliyor dosyayı ikiye bölüp denedim aynı uyarı çıkıyor ne ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yükleme sorunu sayın admin ve moderatör arkadaşlar uydu genel bölümüne sunny kurtarma yazılımlarını koyamıyorum eklenti ekle bölümünde dosyayı yükle diyorum hata oluştu uyarısı geliyor dosyayı ikiye bölüp denedim aynı uyarı çıkıyor ne yapmalıyım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yükleme sorunu Yuklemek istedigin dosya boyutu kac yuksek boyutlu olmasından dolayı hata almıs olabilirsin
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yükleme sorunu evet toplam dört mb a yakın bir veya bir buçuk mb olarak bölsem olurmu en fazla iki mb |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yükleme sorunu eklenti bolumunde ust sınır 2 mb Daha buyuk dosyaları simdilik Diger dosya yukleme sitelerine atarsan sevinirim. dosya yuklemek icin calısmalarımız var Yakında dosyaupload bolumu acacagız o zaman dosya limitlerinde sorun olmaz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yükleme sorunu teşekkür ederim ikşerli dosya olarak deneyecem olmazsa dediğin gibi yaparım hayırlı akşamlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |