![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Uydu Dünyası forumu içinde "Program Ekleme" başlıklı konu görüntüleniyor, "sitenin yeni üyesiyim dijital uydu alıcılarıyla ilgili bazı eksiklikler gördüm değişik model cihazlarda flash yazılımları kaon tabanlı cihazlarda dönüşümler flash ı çöken cihazları kurtarma flash ı sökmeden cihaz kurtarma yazılımları ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Program Ekleme sitenin yeni üyesiyim dijital uydu alıcılarıyla ilgili bazı eksiklikler gördüm değişik model cihazlarda flash yazılımları kaon tabanlı cihazlarda dönüşümler flash ı çöken cihazları kurtarma flash ı sökmeden cihaz kurtarma yazılımları dosyalar vs cihazlara günlük softcam yükleme gibi konularda üyelere yardımcı olmak istiyorum sayın moderatör ve admin arkadaşlardan ne şekilde yardımcı olabilirim öğrenmek istiyorum saygılar. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Program Ekleme Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Program Ekleme öncelikle teşekkür ederim eklenti ekleme aktif değil dosya konuyla ilgisi olan resim grafik şema benzeri konuları siteye nasıl koycam |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Program Ekleme teşekkür ederim şu andan itibaren elimdeki tüm bilgileri toparlayıp bir düzene koyup açılacak sayfada üyelerimizin istekleri doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olacağım saygılar. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Program Ekleme Anlayışın için teşekkür ederim şu anda yoğun şekilde bir konu üzerinde çalıştığımdan yarın akşam veya bu gün ilerleyen saatler içerisinde ben olmasam bile Site Admin senin yetkilerini verebilir? |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Program Ekleme Hocam Dosya Ekleme özelliği aktive edildi artık dilediğin eklentiyi,dosyayı paylaşabilirsin!Yetkiyi verdik güzel paylaşımlar bekliyoruz senden? |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Program Ekleme teşekkür ederim sağolun elimden geldiğince bildiğim bilgileri üyelerimizle paylaşacağım saygılarımla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |