![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Babam ve Oğlum" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben sinemadayken film..ciddiye almamıştım,izleyinceye kadar da ciddiye almıyodum aslına bakarsanız.. bence ...özellikle babasına ya da babanın çocuğuna söylemek istediği birşeyler olupta gururunu alt edip söyleyemediği şeyler ....bu fgilmi izleyince insanı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babam ve Oğlum ben sinemadayken film..ciddiye almamıştım,izleyinceye kadar da ciddiye almıyodum aslına bakarsanız.. bence ...özellikle babasına ya da babanın çocuğuna söylemek istediği birşeyler olupta gururunu alt edip söyleyemediği şeyler ....bu fgilmi izleyince insanı harekete geçiriyor.. kendimden örnek vereyim.. belki buralar böyledir,belki başka yerlerde böyledir bilemiyorum ama en azından benim tanıdığım çevrede babalar ile çocukları arasında belirgin ve aşılmaması gereken çizgiler vardır ben babamı bayramdan bayrama öperim...yani galiba bir sebep olmalı gibi yetiştirildim.. ama bu filmi izledikten sonra ilk işim babamı okkalı bir öpmek oldu... sebep bulmak da zor olmadı..:smile::smile: şahsen beni harekete geçirdi ve hayatıma anlam katan bir filmdir benim gözümde.
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Babam ve Oğlum Bende Arka Bahçeyi izledim ilk işim sevgilimi öpmek olmuştu :))) tabii ayrılmadan önce :((
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |