![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Son Osmanlı: Yandım Ali-19 Ocak'ta" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gösterim Tarihi: 19 Ocak 2007 Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan Senaryo: Mehmet Soyarslan - Baykut Badem - Suat Yalaz Müzik: Mehmet Soyarslan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Osmanlı: Yandım Ali-19 Ocak'ta ![]() Gösterim Tarihi: 19 Ocak 2007 Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan Senaryo: Mehmet Soyarslan - Baykut Badem - Suat Yalaz Müzik: Mehmet Soyarslan Görüntü Yön: Zekeriya Kurtuluş Tür: Macera Yapım Yılı: 2006 Ülke: Türkiye Dağıtımcı: Özen Film Tarih 13 Kasım 1918… İstanbul İşgal Altında! Yandım Ali, Bahriye Mektebinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhan beyidir. Evli bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana’ya gitmektir. Ancak Yandım Ali’ nin yolu bir gün Mustafa Kemal’le kesişir. O anda fikri değişir ve Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır. izleyecek arkadaslardan film hakkinda yorumlari bekliyorum hepinize iyi seyirler...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |