![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Mumya 3 (Ejder İmparatoru'nun Mezarı)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ülkemizde ve dünyada 11 Temmuz 2008'de gösterime girecek. İlk iki filmde Rick O'Connell'ın eşi Evelyn Carnahan O'Connell rolündeki güzel mi güzel Rachel Weisz bu filmde yok maalesef. Onun yerine oyuncu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 280 Rep: 27273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mumya 3 (Ejder İmparatoru'nun Mezarı) Ülkemizde ve dünyada 11 Temmuz 2008'de gösterime girecek. İlk iki filmde Rick O'Connell'ın eşi Evelyn Carnahan O'Connell rolündeki güzel mi güzel Rachel Weisz bu filmde yok maalesef. Onun yerine oyuncu değişikliğine gidilmiş ve Maria Bello gelmiş. Imhotep rolüyle kötü adamı oynayan Arnold Vosloo da yok (İkinci filmin sonunda ölüp ölmediğini hatırlayamıyorum... Gerçi ölse de diriltirlerdi yine). Kadroya ilave olarak dikkat çeken bir isim daha var; Jet Li. Ünlü oyuncunun rolü Asyalı Imhotep olacakmış, kötü adam rolünde yani... Yönetmenlik koltuğunda ise, xXx (2002) ve The Fast and the Furious (2001) filmlerinin yönetmenliğini yapmış olan Rob C en var. Senaryoda ise Smallville yapımcıları Miles Millar & Alfred Gough bulunuyor. (alıntıdır)FILMIN FRAGMANI Get the Flash Player to see this player.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 39 Rep: 3831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mumya 3 (Ejder İmparatoru'nun Mezarı) Fragman ı izledim hoş bir filme benziyor seyredilmeye değer Teşekkürler paylaşım için.
__________________ Bir bırakılmaları sevmiyorum ben birinin ardından gözlerim buğulu.... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| mumya3 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |