![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Cem yılmaz’ın A.R.O.G filminden ilk fotoğraflar basına yansıdı!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Cem Yılmaz ve ekibi fragmanları bile izlenme rekorları A.R.O.G adlı filmin çekimlerini sürdürüyor. Temmuz sonunda tamamlanması planlanan filmden ilk kareler de basına yansıdı. Alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cem yılmaz’ın A.R.O.G filminden ilk fotoğraflar basına yansıdı!... Cem Yılmaz ve ekibi fragmanları bile izlenme rekorları A.R.O.G adlı filmin çekimlerini sürdürüyor. Temmuz sonunda tamamlanması planlanan filmden ilk kareler de basına yansıdı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Cem yılmaz’ın A.R.O.G filminden ilk fotoğraflar basına yansıdı!... gercekten cok merak edıyorum bır an once vizyona girse...
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cem yılmaz’ın A.R.O.G filminden ilk fotoğraflar basına yansıdı!... Fragman
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Cem yılmaz’ın A.R.O.G filminden ilk fotoğraflar basına yansıdı!... GORA kadar ilgi çekmeyecek gibi geliyor ama bilmem göreceğiz...
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| a.r.o.g |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |