![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Made Of Honor(Gelin Benim Olacak)" başlıklı konu görüntüleniyor, "gösterim tarihi: 20 Haziran 2008 yönetmen: Paul Weiland oyuncular: Kelly Carlson, Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, senaryo: Adam Sztykiel, Deborah Kaplan müzik: Rupert Gregson-williams görüntü yönetmeni: Tony Pierce-Roberts tür: Komedi yapım ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Made Of Honor(Gelin Benim Olacak) ![]() gösterim tarihi: 20 Haziran 2008 yönetmen: Paul Weiland oyuncular: Kelly Carlson, Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, senaryo: Adam Sztykiel, Deborah Kaplan müzik: Rupert Gregson-williams görüntü yönetmeni: Tony Pierce-Roberts tür: Komedi yapım yılı: 2008 ülke: İngiltere / ABD dağıtımcı: Warner Bros. ![]() Tom Bailey ve en yakın arkadaşı Claire 10 yıldır arkadaştır. Tam Tom’un Clarie’e duygularını açmayı planladığı sıralarda Claire başkasıyla nişanlandığını açıklar. Claire Tom’dan nedimesi olmasını istediğinde genç adam bu teklifi Claire’i nişandan vazgeçirmek ve kendine aşık etmek için kabul eder. Film tanitimini burdan izleyebilirsiniz.. Not: Ben 2 ay once izlemistim ve cok eglenmistim son zamanlarda izledigim filmler icinde en cok begendigim diyebilirim..Mutlaka izlemelisiniz diyorum eminim begeneceksiniz ve izlerken buyuk keyif alacaksiniz...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |