FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Sinemalar

Özgürlük Savaşçısı

Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Özgürlük Savaşçısı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Vizyon tarihi: 28 Mart 2008 Yönetmen: Uwe Boll, Mathias Neumann Senaryo : Doug Taylor, Jason Rappaport Müzik: Jessica de Rooij , Henning L ner Tür: Aksiyon, Fantastik Yapım: Almanya, Kanada ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2008, 01:49 PM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Özgürlük Savaşçısı

Vizyon tarihi:
28 Mart 2008

Yönetmen:
Uwe Boll, Mathias Neumann

Senaryo :
Doug Taylor, Jason Rappaport

Müzik:
Jessica de Rooij , Henning Lner

Tür:
Aksiyon, Fantastik

Yapım:
Almanya, Kanada 2007 127 dakika (Renkli)

Dil:
İngilizce

Dağıtıcı Firmalar:
Özen Film

Owe Boll’un yönettiği ve Jason Statham, Ray Liotta, Jn Rhys-Davies ile Matthew Lillard’ın oynadığı Özgürlük Savaşçısı basit bir köylünün kötü bir büyücünün yarattığı korkunç bir savaşçı ordusu tarafından çocuğunun öldürülüp karısının kaçırılması karşısında yenilmez bir savaşçıya dönüşmesinin hikayesini anlatıyor.

Herkesin kendisini “Çiftçi” diye çağırdığı köylünün hayatı, hayvani yaratıklardan oluşan ve Krug adı verilen bir ordunun baskını ile alt üst olur. Krug’lar oğlunu öldürüp karısı Solana’yı kaçırırlar. Çiftçi, barış dolu dünyasının alt üst olmasıyla öç almak için arkadaşları Norick ve Bastian’ı da yanına alarak Krug ordusunun elinden Solana’yı kurtarmak için yola çıkar.

İŞTE FRAGMAN

Sponsored Links
Alt 03-04-2008, 02:52 PM   #2
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor
Cevap: Özgürlük Savaşçısı

Gülüm zaten sıkıntıdan patlıyordum bugün ne güzel haberler bunlar ben bunlardan birini izlemeliyim canımcım belki dağılırım biraz emeğine sağlık hatda gel birlikte izleyelim ne dersin güzelim....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 03-04-2008, 06:11 PM   #3
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Özgürlük Savaşçısı

Alıntı:
guzin_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülüm zaten sıkıntıdan patlıyordum bugün ne güzel haberler bunlar ben bunlardan birini izlemeliyim canımcım belki dağılırım biraz emeğine sağlık hatda gel birlikte izleyelim ne dersin güzelim....
Rica ederim abla beğenmene sevindim,nerde vakit bulup sinemaya bile gidemiyom sen benim yerimede izle

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:41 PM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0