FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Sinemalar

Türk Sinemasının En Çok Yakışan Çifti Kim?

Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Türk Sinemasının En Çok Yakışan Çifti Kim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sizce türk sinemasının en çok yakışan çifti kim? hadi beraber yorumlayalım..."

Anketimiz: Türk Sinemasının En Çok Yakışan Çitfi Kim?
Türkan Şoray/Kadir İnanır 14 77,78%
Ayhan ışık/Beldin Doruk 1 5,56%
Gülşen Bubikoğlu/Tarık Akan 2 11,11%
Hülya koçyiğit/Edizhun 1 5,56%
Diğer (belirtiniz) 0 0%
Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-03-2008, 03:22 PM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Türk Sinemasının En Çok Yakışan Çifti Kim?

Arkadaşlar sizce türk sinemasının en çok yakışan çifti kim? hadi beraber yorumlayalım
Sponsored Links
Alt 20-03-2008, 03:50 PM   #2
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap: Türk Sinemasının En Çok Yakışan Çifti Kim?

Türkan Şoray/Kadir İnanır

bu ikiliyi daha çok severek izlediğim için sanırım..
Alt 20-03-2008, 03:53 PM   #3
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

sevgili Gülüm

şıklar çok zorlayıcı hakkaten,hepsi çok değerliler ama illede tercih yapmak gerekir ise;

hmmm..

Türkan ŞORAY-Kadir İNANIR..

sevgi neydi..?
sevgi emek' ti..

hiç unutamadığım filmin bir kesiti...
Alt 20-03-2008, 03:58 PM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
k.mutluluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili Gülüm

şıklar çok zorlayıcı hakkaten,hepsi çok değerliler ama illede tercih yapmak gerekir ise;

hmmm..

Türkan ŞORAY-Kadir İNANIR..

sevgi neydi..?
sevgi emek' ti..

hiç unutamadığım filmin bir kesiti...
ya tamam bende bu çifti çok seviyorum ama.Tarık akanla gülşen bubikoğlunun filimlerine bayılıyorum.gülşen bubikoğlu kaçıyo Tarık akan kovalıyo süper cidden çok gülüyorum vede zevkle izliyorum.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
Alt 20-03-2008, 04:44 PM   #5
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya tamam bende bu çifti çok seviyorum ama.Tarık akanla gülşen bubikoğlunun filimlerine bayılıyorum.gülşen bubikoğlu kaçıyo Tarık akan kovalıyo süper cidden çok gülüyorum vede zevkle izliyorum.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

Evet canım bende seçenek çok olmadığı için birtane gerçek anlamda yakışanlara oy kullandım ama Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan flimlerinede gerçekten bende hayranım hala izliyorum dönem dönem amaaaaaa Kadir ve Türkan olayı tartışılamaz be gülüm ayrı bir şey o helede Al Yazmalım,Bodrum Hakimi veeee Devlerin Aşkı öldüm bu flimlerde ben....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 20-03-2008, 08:32 PM   #6
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

seçenekler güzel hepsi birbirinden kıymetli sanatçılar.
ben kadir inanır türkan şoray ikilisine oy verdim ama az sonrada aklıma cüneyt arkın filiz akın ikilisi geldi keşke onlarda olsaydı.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 20-03-2008, 09:05 PM   #7
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

tam unutmaya baslamıstım nerden aklıma geıtırdınız turkan sorayı aynı kusagın ınsanları olsaydık bı yolunu bulup ne yapıp ne edıp onunla tanısırdım napım hayranım ona zaten bu zamana kadar ıkı kadından etkılendım bırı ılkokul ogretmenım bırıde turkan soray
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-03-2008, 09:10 PM   #8
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

bende 3 şıkka oy verdim yani gülşen bubikoğlu ve tarık akan bayılıyorum bu çifte gülümüm dedigi gibi bir kaçıyor diğeri kovalıyor harika flimler miş
Alt 03-05-2008, 12:20 PM   #9
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Türk Sinemasının Gelmiş Geçmiş En İyi Çifti Sizce Kim?

Filiz Akın-Tarık Akan çiftini çok yakıştırıyordum..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2008, 12:37 PM   #10
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda
Cevap: Türk Sinemasının Gelmiş Geçmiş En İyi Çifti Sizce Kim?

hülya koçyiğit- cüneyt arkın
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:04 AM .