![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Al Yazmalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "[ K.İnanır:"Elimi uzatsam gelir mi benle?" T.Şoray:"Seninim işte alıp götürsene"....))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al Yazmalım [![]() K.İnanır:"Elimi uzatsam gelir mi benle?" T.Şoray:"Seninim işte alıp götürsene"....)))) Konu toprak81 tarafından (25-02-2008 Saat 08:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Al Yazmalım cok romantık bı sahneydı |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Al Yazmalım Türkan ve Kadirin bence devleştiği filimlerinden biri....Hele türkanın "sevgi nedir emek değilmi"sözlerini hiç unutamam....emeğine sağlık iyi bir nostalji oldu.... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Al Yazmalım hele sukur hıc kımse bıse yazmıyak sandım gercı bıraz zorakı oldu ama neyse bız caktırmayalım ![]() |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Al Yazmalım Ben konuyu görmemiştim yoksa kesin yazardım zira çok güzel bir filimdi... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Al Yazmalım |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Al Yazmalım İZLEMEYE doymadığım filimlerden biri....Toprak bu anımsama güzel oldu sayiden sağol..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | |