![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce sinemada izlediğiniz en iyi aktörünüz kim?Hadi beraber cevaplayalım..."
| Anketimiz: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? | |||
| Robert De Nero | | 7 | 17,95% |
| Al Pacino | | 5 | 12,82% |
| Bruce Willis | | 4 | 10,26% |
| Mel Gibson | | 4 | 10,26% |
| Brad Pitt | | 2 | 5,13% |
J n Travolta
| | 1 | 2,56% |
| Jack Nicholson | | 4 | 10,26% |
| Tom Cruıse | | 7 | 17,95% |
| Diğer(belirtiniz) | | 5 | 12,82% |
| Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Sizce sinemada izlediğiniz en iyi aktörünüz kim?Hadi beraber cevaplayalım
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Ben hepsşini beğeniyorum ama en başta Robert De Neroyu tek geçiyorum:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Robert De Nero bana göre çünkü işinin hakkını veriyor ve etkileyici birisi |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? bencede robert de nıro ozellıkle buyuk hesaplasma, bır zamanlar amerıka fılmlerı super |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? robert de nıro oynamış olduğu filimlerde harika bir rol yapısı ile diğer aktörlere göre bir adım önde |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Ben kesinlikle" jack nicholson" ın üstüne yetenek tanımıyorum müthiş bir adam.... |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Robert De Nero..... benim fikrim......
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? hepside iyi oyuncular ama genelinin performansları canlandırdıkları karaktere göre değişiyor yani hepsine herdaim iyi demek mümkünsüz. biri hariç ve listede adı yok.tom hanks kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi yabancı aktördür her filmiyle canlandırdığı her karakterle listde bulunan aktörlere büyük fark atar. |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Anthony Hopkins..en iyisi.. |
| | |
| | |