![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bence Bruce Willis , 6.his filmiyle tanıdım ben onu,oyunculuğu harika ......"
| Anketimiz: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? | |||
| Robert De Nero | | 7 | 17,95% |
| Al Pacino | | 5 | 12,82% |
| Bruce Willis | | 4 | 10,26% |
| Mel Gibson | | 4 | 10,26% |
| Brad Pitt | | 2 | 5,13% |
| John Travolta | | 1 | 2,56% |
| Jack Nicholson | | 4 | 10,26% |
| Tom Cruıse | | 7 | 17,95% |
| Diğer(belirtiniz) | | 5 | 12,82% |
| Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? bence Bruce Willis , 6.his filmiyle tanıdım ben onu,oyunculuğu harika ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Benim bir numaralı oyuncum burada değil, Kevin Spacey ve Tom Hanks. Ama illa ki birini belirtesek isek bu Kevin Spacey olur. Olağan Şüpheliler'de ki rol yeteneğinden sonra hayranı olmamak ne mümkün.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Tabi ki JACK NİCHOLSON.Bu adamın kaşları ayrı rol kesiyor,gözleri ayrı rol kesiyor,tepeden tırnağa oyuncu.Zaten bunu aldığı oscarlarla perçinledi.Adamımın 3 oskarı var,öbür elemanlar kaç kere kaldırdı oscarı soruyorum sizlere... |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? tabiki al pacino......
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? tom Cruise derim başka bişey demem ya bikeresinde saçları süper adamın (tabi uzunken) ![]() |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Kevin Costner, veyahut bruce willis karışımı bir tip kadınların çoğunu etkilediğine şahit oldum, çalıştığım gemininin 4ncü makinisti mavi gözlü ve saçını arkaya taraması filan , hiçbir yabancı dil bilmediği halde, parası da olmadığı halde avrupa limanlarında gittiği barlarda kızlar gemiye gelip bu arkadaşı memnun etmeye çalışıyorlardı, ama ne yazık ki çocuk kızlardan korkacak kadar da gençti. gümrük memuru hatta liman polisi kadınların bile kontrol sırasında şaşkınlığı vardı. en iyi bruce willis bana kalırsa çünkü etkiliyor insanları |
| | |
| | #17 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Yabancı Aktör Kim Sizce ? Bruce Willis.tek geçerim:D
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |