![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Kızımı Kurtarın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özet Good Will Hunting”in senaryosuyla Oscar ödülü kazanan oyuncu Ben Affleck’in ilk yönetmenlik sınavı “Gone, Baby, Gone”ın başrollerinde Casey Affleck (Ocean’s Eleven), Michelle Monaghan (Mission: Impossible III), Oscar ödüllü Morgan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 320 Rep: 31230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kızımı Kurtarın Özet Good Will Hunting”in senaryosuyla Oscar ödülü kazanan oyuncu Ben Affleck’in ilk yönetmenlik sınavı “Gone, Baby, Gone”ın başrollerinde Casey Affleck (Ocean’s Eleven), Michelle Monaghan (Mission: Impossible III), Oscar ödüllü Morgan Freeman ve Oscar adayı aktör Ed Harris oynuyorlar. “Mystic River”ın da yazarı olan Dennis Lehane’nin romanından uyarlanan, senaryosunu Ben Affleck ile Aaron Stockard’ın yazdığı filmde Boston yeraltı dünyasının en çirkin, en tehlikeli/belalı kesimlerinde kaçırılan 4 yaşındaki bir kız çocuğunu bulmaya çalışan iki özel detektifin sürükleyici öyküsü anlatılıyor. Yapım : 2007, ABD Tür : Dram / Gizem / Polisiye / Suç Yönetmen : Ben Affleck Senaryo : Ben Affleck, Aaron Stockard, Dennis Lehane (Kitap) Oyuncular : Ed Harris, Morgan Freeman, Michelle Monaghan, Casey Affleck, Karen Ahern, John Ashton Yapımcı : Ben Affleck, Sean Bailey, Danton Rissner Görüntü Yönetmeni : John Toll Müzik : Harry Gregson-Williams Dağıtım : UIP Filmcilik Süre : 1 saat, 56 dk. Gösterim Tarihi : 1 Şubat 2008 filmin fragmanı
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kızımı Kurtarın çpk methini duydum bu filmin şuanda elimde ve birazdan izleyeceğim bakalım dedikleri kadar varmı |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |