![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Forrest Gump" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forest Gump Filminin herhangi bir kısmı için söylenecekler sözlerden önce kullanılması gereken sözcük olmalı. yönetmeniyle, oyuncularıyla, yakın amerikan tarihindeki olayları filmdeki zaman kavramıyla harmanlayışındaki ustalıkla, dönemlerin yansıtılmasında kullanılan müziklerin seçimiyle, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Forrest Gump ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forest Gump Filminin herhangi bir kısmı için söylenecekler sözlerden önce kullanılması gereken sözcük olmalı. yönetmeniyle, oyuncularıyla, yakın amerikan tarihindeki olayları filmdeki zaman kavramıyla harmanlayışındaki ustalıkla, dönemlerin yansıtılmasında kullanılan müziklerin seçimiyle, jenny' nin yetişkinliktan ölümüne kadar geçen süredeki adım adım popüler kültürü takip eden değişimine karşılık forrest' ın hep aynı kalışıyla, göz yaşartan duygusallıkla kahkahalara boğan mizah anlayışını harmanlayışıyla, ustaca her yere koyulmuş reklamlarla olağanüstü bir film forrest gump. yüzlerce, binlerce kez izlensede bıkılmayacak kadar güzel bir film. küçük forrest rolunde de haley joel osment çok sevimli gerçekten... diyor bir yorumcu ve tamamen katılıyorum. televizyonlarda birkaç kez gösterilimiş olan bu filmi izlemeyenler için tavsiye olsun diye yazmadım...sadece şimdi birkez daha izleyeceğim için filme teşekkür niyetiyle yazdım.. hani hayatınızda tekrar tekrar yaşamak istediğiniz mutluluklar ,anlar vardırya işte bu film benim hayatımda tekrar tekrar yaşamak istediğim ender anlardan birisi.. ve son olarak; bir film ancak bu kadar güzel olur herkezin içinde bir forrest gump bulunur ![]() ![]() Konu Mevt tarafından (13-01-2008 Saat 06:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Forrest Gump Beyzbolcu olduğunda Kooş Forest Koş diyorlar idi değilmi. Tek kelime ile Tom Hanks döktürmüş idi filmde. Güzel bir hatırlatma olmuş teşekkürler
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |