![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Kasımda Aşk Başkadır" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yönetmen: Pat O'Connor Senaryo: Herman Raucher, Paul Yurick Oyuncular: Keanu Reeves, Karina Andrews, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann Filmin Türü: Romantik, Drama Orijinal Adı: Sweet November Yapımcı Firma: Warner ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Kasımda Aşk Başkadır ![]() Yönetmen: Pat O'Connor Senaryo: Herman Raucher, Paul Yurick Oyuncular: Keanu Reeves, Karina Andrews, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann Filmin Türü: Romantik, Drama Orijinal Adı: Sweet November Yapımcı Firma: Warner Bros Yapım Yılı: 2001 Yapım Ülkesi: ABD Orijinal Dili: İngilizce Filmin Süresi: 119 dakika Resmi Sitesi: Sweet November Vizyon Tarihi: 27.04.2001 FİLMİN KONUSU Nelson Moss (KEANU REEVES) ve Sara Deever (CHARLIZE THERON) Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir.. Sara ile tanışıncaya kadar. Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok. İkisinin de hesaba katmadıkları nokta ise, aşık olmaktır. (Konu: Warner Bross) Konu sheytan tarafından (23-12-2007 Saat 03:00 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kasımda Aşk Başkadır Herkes cok güzel oldugunu söylüyordu ben aradım bulamadım alpe söyledim o bulmuş içinde notla gönderdi notda "ileride evimizde beraber izleriz" yazıyordu.. Canım her sıkıldığında bu filmi izleyip ağlıyorum.. Bu gece yine izledim forumdaki herkese tavsiye ederim.. Sevgilinizle veya eşinizle izlemeniz gerekn bir film.. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 54 ![]() | Cevap: Kasımda Aşk Başkadır eet film gerçekten muhteşem.bende çok üzgün bi dönemimde tesadüfen izlemiştim e çok etkilendim bende herkese tavsiye ederim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |