![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Anket En Çok Sevdinizdizi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Elvada Rumeli Binbir Gece Yaprak Dökümü Hepsi1 Genco..."
| Anketimiz: En Çok Sevdiniz Dizi | |||
| Elveda Rumeli | | 2 | 40,00% |
| Yaprak Dökümü | | 2 | 40,00% |
| Genco | | 1 | 20,00% |
| Binbirgece | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 203 ![]() ![]() ![]() | Anket En Çok Sevdinizdizi Elvada Rumeli Binbir Gece Yaprak Dökümü Hepsi1 Genco |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Anket En Çok Sevdinizdizi Menekşe İle Halil............................ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 203 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anket En Çok Sevdinizdizi Bence Elveda Rumeliiiiiiiiii |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anket En Çok Sevdinizdizi "Elvede rumeli" yeni bir yapım fakat gerçekten çok keyifle izliyorum...Öneririm |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Anket En Çok Sevdinizdizi gencooooooooooooooooooooo özgeeeeeeee |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anket En Çok Sevdinizdizi yaprak dökümü..........
__________________ melek |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Anket En Çok Sevdinizdizi seçenekler bu kadarmı olmalıydı,neden kurtlar vadisi yok mesela.yada bıçak sırtı veya kavak yelleri. ben seçenekler arsındaki dizilerden hiç birini izlemiyorum,hatta yaprak dökümünden nefret ediyorum.saygılar
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |