![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Eva Mendes'in yeni filmi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dünyanın en seksi Küba'lısı Eva Mendes yeni filmindeki erotik açılış sahnesini oynamamak için çok direttiğini açıkladı. Mendes, We Own The Night filminin açılışındaki mastürbasyon sahnesi için şöyle konuştu: "Sahneyi çekeceğimiz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyanın en seksi Küba'lısı Eva Mendes yeni filmindeki erotik açılış sahnesini oynamamak için çok direttiğini açıkladı. Mendes, We Own The Night filminin açılışındaki mastürbasyon sahnesi için şöyle konuştu: "Sahneyi çekeceğimiz sabah o kadar korkmuştum ki dizlerim titriyordu. Daha önce bu kadar açık sahnelerde oynanamıştım. Biraz içki içip, rol arkadaşlarımla konuştuktan sonra az da olsa rahatladım. Sahneyi çekerken hiçbirşey düşünmemeye çalışarak oynadım. Sonuç olarak güzel ve romantik bir sahne çektiğimize inanıyorum" VATAN işte o sahne Filmin Fragmanı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |