FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Sinemalar

Vizyona girecek filmler

Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Vizyona girecek filmler" başlıklı konu görüntüleniyor, "AFM SİNEMALARINDA Yumurta-Yumurta YÖNETMEN: Semih Kaplanoğlu OYUNCULAR: Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy, Ufuk Bayraktar, Tülin Özen SENARYO: Semih Kaplanoğlu FİLM TÜRÜ: Dram SÜRE: 97dk. Konu:Şair Yusuf annesinin ölüm haberini alır ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-11-2007, 11:32 PM   #11
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Beş yeni film gösterimde

AFM SİNEMALARINDA

Yumurta-Yumurta

YÖNETMEN: Semih Kaplanoğlu
OYUNCULAR: Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy, Ufuk Bayraktar, Tülin Özen
SENARYO: Semih Kaplanoğlu
FİLM TÜRÜ: Dram
SÜRE: 97dk.
Konu:Şair Yusuf annesinin ölüm haberini alır ve yıllardır uğramadığı kasabadaki çocukluk evine geri döner. Bakımsızlıktan harap düşmüş bir evde onu genç bir kız, Ayla beklemektedir. Yusuf beş yıldır annesi ile yaşayan bu uzak akrabadan habersizdir. Ayla'nın Yusuf'tan bir isteği vardır. Zehra'nın ölmeden önce adadığı adağını oğlu Yusuf yerine getirmelidir.

sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 06-11-2007, 11:38 PM   #12
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Beş yeni film gösterimde

Şıpsevdi-The Heartbreak Kid

YÖNETMEN: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
OYUNCULAR: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman
SENARYO: Leslie Dixon
FİLM TÜRÜ: Komedi
SÜRE: dk.
Konu:Eddie, sadece bir hafta çıktığı Lila'ya evlenme teklifi yapar. Bu teklifi yaparken aşk ve evlilik için son şansı olduğunu düşünmüştür. Eddie balayında hayatının en büyük hatasını yaptığının farkına varır. Lila kesinlikle hayallerinin kızı olmadığı gibi tam anlamıyla kabuslarındaki kızdır, Eddie'ye hayatı zehir eder. Balayı sırasında Miranda ile tanışmasıyla birlikte Eddie'nin şansı yaver gitmeye başlayacaktır.

sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 10-01-2008, 04:43 PM   #13
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Vizyona girecek filmler

Cennet

Yönetmen Biray Dalkıran
Senaryo Burak SESLİ
Oyuncular
Engin Altan DÜZYATAN, Zeynep PAPUÇÇUOĞLU, Fahriye EVCEN, Şendoğan ÖKSÜZ, Aytaç AĞIRLAR
Filmin Türü
Psikolojik, Drama
Orijinal Adı
Cennet Y
apımcı Firma
d. f. g. s. Yapım
Yapım Yılı
2007
Yapım Ülkesi
Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Dağıtıcı Firma
35 Milim Filmcilik
Vizyon Tarihi
11.04.2007
Filmin Konusu .
Can 29 yaşında, yaygın tanımıyla geri zekâlı olmasına rağmen büyük hayal gücüne sahip. 7 yaşında annesi öldüğünde yaşadığı travma sonucu kimseyle iletişime giremediği bir çocukluk geçirmiş, kendisine ait bir cennet yaratmış. Ve bir gün cennetinde güzel bir kızında ona eşlik ettiğini fark ediyor. Kendi kurduğu cennetinden çıkarılıp, akıllı bir yetişkin olabilme şansı verilmiş bir çocuğun hikâyesi.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-06-2008, 11:23 AM   #14
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

""Senden Başka - Ma vie n'est pas une comédie romantique""

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 27 Haziran 2008
Yönetmen : Marc Gibaja
Senaryo : Marc Gibaja , Laurent Sarfati
Yapım : 2007, Fransa , 92 dk.

Oyuncular

Marie Gillain (Florence Baron) , Gilles Lellouche (Thomas Walkowic) , Laurent Ournac (Gros Bill) , Stéphanie Sokolinski (Lisa) , Philippe Lefebvre (Pascal)

Konu

Thomas ve Florence bir süpermarkette karşılaşırlar, fakat Thomas ilkokuldayken öptüğü ilk kız olan Florence’ı tanımaz. Thomas, kız arkadaşı tarafından terkedilen bir yazardır. Florence’ın ise evliliği dağılmıştır. İkisinin de düştüğü bu durum aralarındaki eski romantizmi yeniden hareketlendirir.

Fakat Thomas’ın, hayatın filmlerdeki gibi olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Florence da aşkı başka yerlerde aramaya başlar ve hiç de başarılı olduğu söylenemez....

Daha önce 2 kısa film çekmiş ve bir TV dizisinde çalışmış olan yönetmen Marc Gibaja'nın ilk uzun metrajlı filmi bu sevimli romantik komedi...

Konu onairci tarafından (04-07-2008 Saat 05:04 PM ) değiştirilmiştir..
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-07-2008, 05:00 PM   #15
FORUM MODERATOR

onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Hancock

Tür : Aksiyon / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Yönetmen : Peter Berg
Senaryo : Vincent Ngo , Vince Gilligan
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Will Smith (Hancock) , Charlize Theron (Mary Embrey) , Jason Bateman (Ray Embrey) , Lauren Hill (Helikopter Muhabiri) , Daeg Faerch (Michel)

Konu

Kahramanlar vardır…super kahramanlar vardır…ve bir de Hancock vardır. Büyük güçle birlikte büyük sorumluluklar da gelir – bunu herkes bilir- tabi Hancock dışında herkes.

Sinirli, uyuşmaz, alaycı ve yanlış anlaşılan Hancock.

İyi niyetli kahramanlar işlerini yapıp sayısız insanı kurtarabilirler, ama her zaman arkalarında insanı hayrete düşürecek kadar hasar bırakırlar. Halk artık bu durumdan usanmıştır. Yerel kahramanlarına minnettar olmakla birlike, Los Angeles’in iyi vatandaşları bu adamı haketmek için ne yaptıklarını merak ederler.

Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar.Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.

Hancock First Look Trailer - TrailerSpy
Alt 04-07-2008, 05:18 PM   #16
FORUM MODERATOR

"Kadavra - Pathology""

Tür : Gerilim / Korku / Suç
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Yönetmen : Marc Schoelermann
Senaryo : Brian Taylor , Mark Neveldine
Yapım : 2008, ABD , 93 dk.

Oyuncular

Milo Ventimiglia (Ted Grey) , Michael Weston (Jake Gallo) , Alyssa Milano (Gwen Williamson) , Lauren Lee Smith (Juliette Bath) , Jnny Whitworth (Griffin Cavenaugh)

Konu

Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır.

Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.

Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler birebir filmde de uygulanmış.

Pathology Trailer - TrailerSpy
Alt 04-07-2008, 05:40 PM   #17
FORUM MODERATOR

Kung Fu Panda

Tür : Animasyon / Aksiyon / Komedi
Yönetmen : Mark Osborne , Jn Stevenson
Senaryo : Jonathan Aibel , Glenn Berger
Yapım : 2008, ABD , 92 dk.

Seslendirenler : Jack Black (Po) , Dustin Hoffman (Shifu) , Angelina Jolie (Tigress) , Ian McShane (Tai Lung) , Jackie Chan (Maymun) , Lucy Liu (Zehirli Yılan)

Beş yıldan uzun süren bir çalışma sonucunda ortaya çıkan animasyon harikası “Kung Fu Panda”nın üç sloganı var: “Kendi kahramanın ol”, ”Panda-mania başlıyor” ve “Çok muhteşem olacak!"

Konu
Kung Fu fanatiği panda Po, Huzur Vadisi'ni Kar Leoparı Tai Lung'dan kurtarmak için Kung Fu dünyasına adım atar ve kendisine inanırsa neler yapabileceğini keşfeder.

Hayallerinin izini süren panda ayısının masalını, mesajı olan bir eğlencelik şeklinde anlatmaya karar veren film yapımcıları, bu filmi yaparken çeşitli masalların derlemesini yaratmışlar. Hatta “Kung Fu Panda” projesinin doğuşu bile, eski Çin masallarının başlangıcı gibi olmuş.

Kung Fu Panda Teaser Trailer - TrailerSpy
Alt 11-07-2008, 12:02 PM   #18
FORUM MODERATOR

Bir Çılgının İçinde - Meet Dave

Tür : Komedi / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 11 Temmuz 2008
Yönetmen : Brian Robbins
Senaryo : Rob Greenberg , Bill Corbett
Yapım : 2008, ABD , 90 dk.

Oyuncular

Eddie Murphy (Dave/Kaptan) , Elizabeth Banks (Gina Morrison) , Scott Caan (Dooley) , Ed Helms (No. 2) , Kevin Hart (No. 17) , Mike OMalley (Knox)

Konu
Dave Ming Chang,New York’a yeni gelmiş, tam bir sudan çıkmış balıktır… Yalnız hareketlerinde bir tuhaflık var… Onu ilk görenler sanki kendi vücudundan hoşlanmıyormuş ve rahatsızmış gibi hissedebilir. Tabii bu durumun mutlaka iyi bir sebebi var… “Dave” aslında bir insan değil… minicik insan şeklindeki uzaylıların yaptığı komutanlarının binlerce katı büyüklüğündeki bir uzay gemisi…

Yani… Bu kez Eddie Murphy , Eddie Murphy’nin içinde …

20 yılı aşkın süredir Eddie Murphy sinema dünyasının en tanınmış komedi oyuncularından biri olarak kariyerine devam etti… MEET DAVE ile ise iki rol birden üstlendiği çok ilginç bir filme imza atıyor.

Meet Dave Trailer - TrailerSpy
Alt 11-07-2008, 01:05 PM   #19
FORUM MODERATOR

""Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan - The Chronicles of Narnia: Prince Caspian""

Tür : Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi : 11 Temmuz 2008
Yönetmen : Andrew Adamson
Senaryo : Andrew Adamson , Christopher Markus , Stephen McFeely , C.S. Lewis (Kitap)
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2007, İngiltere / ABD

Oyuncular
Georgie Henley (Lucy Pevensie) , Skandar Keynes (Edmund Pevensie) , William Moseley (Peter Pevensie) , Anna Popplewell (Susan Pevensie)

Konu
Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu nedenle tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Miraz’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu kralı devirebilmek ve Narnia’nın güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ile birlikte güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.

C.S. Lewis’in aynı adlı fantastik çocuk romanından uyarlanan “The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe” (Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap), tüm dünyada olduğu gibi Türkiye sinemalarında da olay yaratmış, bir elbise dolabının arkasında gizlenen Narnia ülkesinin göz kamaştırıcı güzellikleri, çocuklar kadar yetişkinleri de büyülemişti. Macera devam ediyor ve devam edeceğe benziyor.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Trailer #2 - TrailerSpy
Alt 18-07-2008, 09:33 PM   #20
FORUM MODERATOR

Dünyanın Merkezine Yolculuk - Journey to the Center of the Earth

Tür : Aksiyon / Macera / Fantastik / 3D
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008
Yönetmen : Eric Brevig
Senaryo : Michael D. Weiss , Jennifer Flackett , Jules Verne (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Chuck Shuman
Müzik : Andrew Lockington
Yapım : 2008, ABD , 92 dk.

Oyuncular
Brendan Fraser (Trevor Anderson) , Josh Hutcherson (Sean Anderson) , Anita Briem (Hannah Ásgeirsson)

Konu
Maceraperest bir bilim adamı olan Trevor ve yeğeni Sean araştırma yapmak için İzlanda'ya giderler. Burada onlara rehberlik eden Hannah ile birlikte dağa tırmanırken derin bir çukura düşen kahramanlarımız kendilerini gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünyada bulurlar.

Jules Verne'in Dünyanın Merkezine Yolculuk kitabından uyarlanan film, Nasa teknolojisi ile üretilen Dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş animasyon olmayan ilk film olma özelliğini taşıyor.

Journey to the Center of the Earth 3D Trailer - TrailerSpy

Seçenekler
Stil