![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Neşeli Gençlik" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yönetmen Mesut Taner Senaryo Hasan B. Turhan Oyuncular Boran Etili, Cantuğ Candar, Ceyhun Fersoy, Çağatay Çabuk, Selim Yakar Filmin Türü 0 Orijinal Adı Neşeli Gençlik Yapımcı Firma Deren Medya Yapım ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neşeli Gençlik ![]() Yönetmen Mesut Taner Senaryo Hasan B. Turhan Oyuncular Boran Etili, Cantuğ Candar, Ceyhun Fersoy, Çağatay Çabuk, Selim Yakar Filmin Türü 0 Orijinal Adı Neşeli Gençlik Yapımcı Firma Deren Medya Yapım Yılı 2006 Yapım Ülkesi Türkiye Orijinal Dili Türkçe |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Neşeli Gençlik izledim hiç güzel bir film değil tavsiye etmiyorum.. cinsellik ve komediyi harmanlayan amerikan filmlerine özenmişler ama başarısız olmuşlar bence |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neşeli Gençlik tamamen katılıorummm serkan abime..izlerken bayıldım sıkıntıdan..gerçekten özentilikten başka bişi yok...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |