![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Son Osmanli (Yandim Ali)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan Senaryo : Mehmet Soyarslan, Suat Yalaz Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan, Okan Aydoğan Filmin Türü : Drama, Macera Vizyon Tarihi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Osmanli (Yandim Ali) Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan Senaryo : Mehmet Soyarslan, Suat Yalaz Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan, Okan Aydoğan Filmin Türü : Drama, Macera Vizyon Tarihi : 19.01.2007 ![]() Konu : Yandım Ali, Bahriye Mektebi’nden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhanbeyidir. Evli bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana’ ya gitmektir. Ancak… Yandım Ali’nin yolu bir gün Mustafa Kemal’le kesişir. Ve o anda fikri değişir. FRAGMANI
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Son Osmanli (Yandim Ali) internetten bu filmi ve diger filmleri izleyememiyorum.film donuyor.tavsiye edeceğiniz birşey varmı |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son Osmanli (Yandim Ali) Bu olay internt balantı hızı ile alakalı . Playtusna bastıkta sonra film onamaya basladıgında aynı tuşa basıp filmin oynamasını durdurup 2 dakika beklersen film bilgisayarın hafızasına alınmaya devem eder. Tekrar play tusuna basıp filmi donma olmadan izleyebilirsin.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |