![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Ben Robot" başlıklı konu görüntüleniyor, "Filmin İçeriği Dedektif Del Spooner ve robotlar konusunda uzman Dr. Susan Calvin, US Robotics çalışanlarında görevli saygın bilim adamı Dr. Miles Hogenmiller'ın ölümünü araştırmaktadırlar. Araştırmanın seyri ilerledikçe intiharın ardında başka ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Robot Filmin İçeriği Dedektif Del Spooner ve robotlar konusunda uzman Dr. Susan Calvin, US Robotics çalışanlarında görevli saygın bilim adamı Dr. Miles Hogenmiller'ın ölümünü araştırmaktadırlar. Araştırmanın seyri ilerledikçe intiharın ardında başka bir gerçek yattığından şüphelenirler. Hogenmiller'ın, ölümünden kısa bir süre öncesine kadar gizli bir proje üzerinde çalıştığını keşfederler. "Sonny" kod adını taşıyan ve canlı bir beyne sahip bir robot tasarlamıştır. Araştırmalar, bilim adamının bir robot tarafından öldürüldüğünü düşündürmektedir. Fakat robotların suç işlemesinin kanunlarla yasaklandığı düşünülürse ortadaki durum, göründüğünden daha karışıktır. Oyuncular Will Smith, Bridget Moynahan, Bruce Greenwood, Chi McBride, Alan Tudyk, James Cromwell Yönetmen Simon Duggan
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |