![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Zor Olum 4 (Die Hard)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uzun bir aradana sonra çok sevilen “Die Hard – Zor Ölüm” serisinin 4. Filmiyle hayranlarıyla buluşan Bruce Willis, yaşına rağmen oyunculuğundan hiçbir şey kaybetmemis. Filmle İlgili Detaylar: Filmin Adı: Die ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor Olum 4 (Die Hard) Uzun bir aradana sonra çok sevilen “Die Hard – Zor Ölüm” serisinin 4. Filmiyle hayranlarıyla buluşan Bruce Willis, yaşına rağmen oyunculuğundan hiçbir şey kaybetmemis. Filmle İlgili Detaylar: Filmin Adı: Die Hard 4.0 Tür: Gerilim/Aksiyon Yönetmen: Les Wiseman Görüntü Yönetmeni: Simon Duggan Oyuncular: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Maggie Q, Justin Long, Jeffrey Wright. Konu: Eskinin hınzır ve tuttuğunu koparan polis memuru John McClane, artık hiç de o tanıdığımız başarılı adam değildir. Geçen yıllar ona pek de iyi davranmamıştır. Tepetaklak giden özel hayatı, alkole başlaması, karısından boşanması ve polis departmanında çalışmaması. İşte filmin fragmanı;
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |