![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Sinemalar forumu içinde "Rambo geri donuyor (video)" başlıklı konu görüntüleniyor, "80'lerin unutulmaz serisi "Rambo" bir kez daha beyaz perdede seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin ilk resmi fragmanı yayınlandı...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rambo geri donuyor (video) 80'lerin unutulmaz serisi "Rambo" bir kez daha beyaz perdede seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin ilk resmi fragmanı yayınlandı.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rambo geri donuyor (video) ABD yurtdışındaki siyasi, askeri ve politik başarısızlıklarının ülkesindeki psikoşojik ve sosyolojik direnişini kırmak için yapılan propoganda serilerinden birisini daha piyasaya sürüyorsa IRAK'ta başarılı olamadığını kabul etmiş demektir. Çünki önceki Rambolar hatırlarsanaı VİYETNAM ve AFGANİSTANDA görevli eğitimli (güya) askerlerdi. Şimdikide hiç ilgilenmeden tahmin edeyim IRAK'ta askerdir. Dikkatinizi çekmek istedim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |