![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Bir Anımı Anlatayım Dedim" başlıklı konu görüntüleniyor, "bundan 4-5 yıl önceleri sezon açılışı öncesi iki adana takımı maç yapardı sezon açılışı adı altında tsyd düzenlerdi. aklıma geldikçe gülesim gelir :D neyse bu maç bizim için çok önemliydi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() | Bir Anımı Anlatayım Dedim bundan 4-5 yıl önceleri sezon açılışı öncesi iki adana takımı maç yapardı sezon açılışı adı altında tsyd düzenlerdi. aklıma geldikçe gülesim gelir :D neyse bu maç bizim için çok önemliydi ne yapalım ne yapalım derken abilerimizden bir fikir geldi ve kabul edildi sitenin girişine ahmet kaya'nın ölüm dörtlüğü adındaki şarkıyı koyulacak... Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman Evi telaşa verme O geldiği zaman Sen gitmiş olacaksın arabalarla adana'da tur atıyorduk ölüm aklına her geldiğinde Ah edip vah edip inleme diye bangır bangır son ses anons yapıyorduk o gün ne maça bir adanasporlu geldi nede sokakta bir tane adanasporlu gördük gelselerdi katliam çıkacaktı. hala güleriz bu olay aklımıza geldikçe :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Anımı Anlatayım Dedim Alıntı:
![]() ![]() iyi fikir.... | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() | Cevap: Bir Anımı Anlatayım Dedim zaten geçen yıl yükselmede karşılaştık gene canlarını yaktık sokaklarda caddelerde :D stadda :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |