![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Eftelya dan..." başlıklı konu görüntüleniyor, "bırakın gıtsın.... ask dedigin hançer delerse ansızın yüregını akıtırsa kanını hic acımadan fütursuzca sana kıymadan ve acıtırsa canını hiç sevmemış gibi,hic olmamış gibi koyver arkadasım bırakın gıtsın acı cekmek bazen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eftelya dan... bırakın gıtsın.... ask dedigin hançer delerse ansızın yüregını akıtırsa kanını hic acımadan fütursuzca sana kıymadan ve acıtırsa canını hiç sevmemış gibi,hic olmamış gibi koyver arkadasım bırakın gıtsın acı cekmek bazen güzel aynalarda eskıyen yüzünü görüp icini sızlatmadan gıdene dur demeyin gıtsın gerı dönmemecesine... kıyın güzel yüreginize,geceleri onun icin aglamak bile güzel ama gıdene dur demeden acı cektıgınızı bılmeden ya bırakın gitsin... Eftelya |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... YALNIZLIK acımasız bır yanlızlık sardı dört bır yanımı üşüyorum herkes gıtmıs bırer bırer terk etmıs benı oysa ben de kocaman bir yürek vardı hepinizi alırdı,hepinize yeterdi en çok sizleri sevmiştim oysa en çok sizi anlamıstım oysa şimdi ne mi oldu yalnızım işte dertlerım caresızlıklerım dört bır yanımı sarmıs boğuluyorum elımı uzatıyorum kımsem yok oysa ne cok sevmıstım ben sızı ne cok ne cok.........................kocaman kalabalıklar icindekı yalnızlıgıma gelsın............ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Canım benim çok duygulu olmuş yüreğine sağlık,devam et okıycam şiirlerini ok :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... yıldızlardan bir sandal yaptım kendıme her gece sefere cıkıyorum.... geceler benim,ben geceyimm ay yoldasım,yıldızlar dostum hadı ne duruyorsunuz hadi siz de bır sandal yapın ıcıne umutlarınızı koyun acıları da unutmayın haa.. sandalınız buyuk olsun karanlıklar da kaybolmayın.. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... herkesın bır rengı var benım rengım sıyahh ama bıldıgınız sıyah degıl gece sıyahı... ben her gece yenıden dogarım cünkü geceler saklar kötülerı, sızın rengınız ne arkadaslarım |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... umutsuzca dolasırken sahılde yalnızlığım bana arkadastı..acılarım ıse yoldasım.. gün ısıgı daha dogmamıstı,gecem bitmemıstı daha sandalımı kıyıya yaklastırdım,yıldızlarımı saldım gökyüzüne, ay acı acı gülümsüyordu.... derken bir ihtiyar gördüm..o da bendendi.. o da her gece kendıne bır sandal yapıp ıcıne acılarını umutlarını koyup lıman lıman gezen bır ihtiyar.. baktık birbirimıze,gözlerınde yılların yorgunluğu,bıkkınlıgımı vardı.. KOŞŞ KOŞŞ dedi bana KOŞŞŞ kac bırak bu sandalı yıldızları ,ayı bırakkk...kaççç hadi başla yenıden,yenıden basla.. hayata,umuda,yeni yarınlara kossss anladım kı o an bu sandal hicbir lımana demır atmayacaktı dedim hadı gel,hadi gel beraber hadi yenıden baslayalım hayata hadı sen de dedım .acı acı gülümsedı cok gec sen kac kurtar kendını ben gecelerın esırıyım artık gözgöze geldik,bakıslarımızda tarıfsız acılar ucustu saga sola sandalımı serbest bıraktım. yıldızlara veda ettım aya son bır selam caktım yenıden baslama kararımı aldım. arkama bıle bakmadan oradan kactım |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... gidiyorum işte oldu mu istediğin...gecenin kör karanlığında.yıldızlar pusulam, körüm ..önümü görmeden gidiyorum.... bir bilinmezlık dolu yollar puslu karanlık ama sen yıne de bır kadehle kutla gidişimi,bitişimi... beni bitirişini.... sen kutla ,için rahat olsun,sevın,bayram et.... zafer nıdalarıyla...kutla bıtısımı,gidişimi..... ama bıtmedım ben...gıttım... ama bıtmedim... bunu anlayacaksın..ne zaman dıye sorma bana..ben de bılmıyorum... tek bılebıldıgım ıcımdekı senin bıttiği o gün .... yenıden doğacagım.... o zaman asıl ben kutlayacağım gıdısını bayramlar gelecek.içimde havai fişekler patlayacak... kör gözlerim acılacak... işte o gün sevgili,işte o gün... kutlayacağım bitişini........... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Kim dön dedi sana yokluğuna alışmışken sendeki beni bitirmeye calışırken neden çıktın yeniden karşıma unutmamışmış,hiç bitirmemiş ki o o bitti demeden bitmezmış at palavlalarını yine,coş yine,tekrarla yalanlarını oysa ki ben gıderken havai fişekler patlatmıştın bayram yapmıştın gıderken ardımdan............. kim dön dedı sana deneme tahtasıyımıyım ben insanım ınsan duyguları olan seven,aşık olan,terkedılen.... sen nerden bıleceksın kı bunları hıh sen anca terketmeyi bilirsin,bır de yalan söylemeyi.....iyi becerirsin seni yalanlarınla ,bayramlarınla,havai fişeklerinle basbasa bırakıp TERKEDIYORUM............HOŞCAKAL............... . |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... ÖZGÜRÜM özgürlüğe aşığım ben... ne çok isterdim kuşlar gibi kanat çırpıp uçmayı bir diyardan bir diyara uçmayı.......... ama şimdi prangalar var boynumda sıkıyor boğazımı.öldüresiye boğuluyorum............ ********ler şerefli olmuş..... konuşup duruyorlar saçma sapan... ağızlarından alevler fıskırıyor yanıyorum verın benım özgürlüğümü geri rahat bırakın benı ey efendıler çıkarın şu zıncırımı,rahat bırakın bizi uçmak istiyorum özgürlüğümü istiyorum kuş olmak istiyorum......................... bütün sereflılere gelsin..........................................: |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... ah askım ah askım deger mıydı bunca yasanandan sonra..... halbukı ben senınle dogmus senınle buyumus senınle yasamıstım senınle nefes alıp senınle vermıstım hanı son nefesımde de benımle olup elımi tutacaktın.... gözlerım en son senı görecek ve ölüm bıle bızı ayırmayacaktı ...hanııı hanı hanı hanıııı nerdesınnn nerdesınnn... demıstım dıme sana su sarkıdakı gıbı BENI ELINLE ELLERE GONDERME Mutlumusun sımdı benden uzakta elını bır baskasımı tutuyor yoksa.... nefesıne bır baskasının nefesımı degıyor...zalım degdımı bunca yasanana............ kıyamazdım sana oysa kıyamam hala da bakma bana sen son serzenıslerım bunlar yaralı bır yürekten damlayan sonn kan damlaları...... saclarını hep benım sevdıgım gıbı tara hep o oturdugumuz masaya otur ve hep o nalet sarkıyı dınle e sakın unutma benı untma benı unutma unutma unutmaaaaaaaa ben senı hc unutmayacagım butun yaralı kalplere............................ ayşeme ıthafımdır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |