![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Eftelya dan..." başlıklı konu görüntüleniyor, "İnat... Kaç kere dedım sıze ya.. kaç kere... gelmeyın dıye.. inatçısınız işte.. en az benım kadar.. dik kafalısınız.. kaç kere dedım kaç oysa her seferınde tek tek alıp taşıyorumsizi balkona ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... İnat... Kaç kere dedım sıze ya.. kaç kere... gelmeyın dıye.. inatçısınız işte.. en az benım kadar.. dik kafalısınız.. kaç kere dedım kaç oysa her seferınde tek tek alıp taşıyorumsizi balkona bır yerınız ıncınecek dıye ödüm kopuyor üstüne üstlük yemekte verıyorum sıze ah sizler yok mu sizler sizi gidi karıncalar gidin mutfagımdan celladınız gelır sımdı kaçın hadi... boğulacaksınız sonra.. ben yıne ağlıyacağım ardınızdan
__________________ Eftelya |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 13172 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Alıntı:
kirmizi... o bildiginiz kirmizilardan degil benim rengimin de kirmizisi, ya kucuklugumun puskullu cizmelerinden , ya bu genclik keyfimin elma sekerinden, simdi mi? orta yasima yakisani yasiyorum , sen gibi, ben gibi, olmayan bizler gibi, ve tipki kirmizinin ali dudaklarim gibi.... kirmizi kirmizi.....
__________________ sade ve gucluyum... | |
| | |
| | #33 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... ya gıtmek lazım şimdi bitesıye ve ölesiye bütün duyguları yerle bir etmek darmadağın akşamlarda daracık bır şişenin içinde balık olmak kırmızı bir süs balığı beş duyudan yoksun duyma görme konuşma dokunma işitme yaşa işte öylesine.. ya da kalmak sevesiye ve yıne ölesiye....
| | |
| | #34 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Eftelya dan... Alıntı:
AYŞEME elma dalda dal yerde bülbül ötmez her yerde felek bizi ayırdı her birimiz bir yerde Konu Eftelya tarafından (09-12-2008 Saat 08:37 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... başıboş kahpe bir yalnızlık bu.. yağmur umursamazca yağıyor penceremden ekmek attığım kuşlar firarda lanet olası kaygıları benliğim,kapıları ardına kadar açık bırakmış.. yırtılan sabahın kanayışını seyretmekte yaşlı gözlerim garip kalmış hüzünlerim bu sabahta..
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... git sen,ben bıraz daha kalacağım birkaç paket sigara içerim biraz ağlaşırım.. sessiz bır lımanda kopan fırtınaları seyrederim senfonik ritimlerle atan kalbimi dinlerim gri,sönük,kirli maskeleri temizlerim telaşlı adımlarla koşturan insanları seyrederim sen git yalnızlığın tadı nasıl çıkar başka yalnızlığın tadı yoktur ki, su gibidir... akar akar yolu tıkanırsa yine bir yol açar kendine nasılsa bunu yapar.. hadi git... yoksa kal derim
| | |
| | #37 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Nerden: Issız Ada Yaş: 30
Blog Mesajları: 10
Cinsiyet: Rep Gücü: 386 Rep: 38419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Fırtınalar Sen giderken hafif poyraz esiyordu Ruhum rüzgara karşı gelmiş gitme diyordu Hicranlar sarmış benliğimi gözlerim yaşla doluyordu Yinede o gemi seni alıp götürüyordu. Bakakaldım fırtınalar koptu yüreğimde Siyahın matemle buluştuğu andı sanki Sanki o anda gün ışıltısı gece siyahına bürünüyordu İşte o anda ben bütün matemleri bütün ayrılıkları hapsettim yüreğimde Kadim
__________________ sükût |
| | |
| | #38 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Alıntılayıp burası şurası demeyeceğim. Güzel bir sayfa hazırlamışsın, güzel yazılar.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #39 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 475 Rep: 47131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Fazla laf kalabalığına gerek yok, akmışsın sayfalara eftelyam.Yüreğin hep seninle kalsın...
__________________ |
| | |
| | #40 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Eftelyacık sen kitap çıkarsana şiirlerdeki uyum,ahenk,sözler mükemmel birde senin kişiliğin eklenince üstüne çok güzel şaheserler çıkıyor.
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |