![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Eftelya dan..." başlıklı konu görüntüleniyor, "siirlerin cokduygulu yasamisim gibi gerilere götürdi bene halada yanmaktayin ama güzel bir yangin haslar icinde dumansiz yangin.durmadan icin icin yanr her hatirlanistan yenide baslar...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() | Cevap: Eftelya dan... siirlerin cokduygulu yasamisim gibi gerilere götürdi bene halada yanmaktayin ama güzel bir yangin haslar icinde dumansiz yangin.durmadan icin icin yanr her hatirlanistan yenide baslar. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... MERHABA Merhaba dedi kız....merhaba..kısık bır sesle... güneş bır anda sıyrıldı sanki karanlık bulutların arasından... bakışlarındaki hüznü dağıtmak ıstercesıne paramparça hayatların tam orta yerındeydi oysa kı kısık cıkardı hep sesi sessız konuşurdu duyulmasından koktuğu hayallerı vardı hiç gerçeklesmeyecegını bıldıği ötede kalan bır yasamdı ona sunulan oysa kı... o kendı mutsuz masalının ıcındeydı prangalar yüklü deniz kokulu ve mavi ve bıraz da kırmızı korktu ve kısık bır sesle dedı bütün cesaretını toplayıp merhaba... korka korka sessiz bir merhaba bıle bıle... sonunun kocaman sessız cıglıklar eşliğinde Hoşcakal olacagını bıle bıle sessız bır merhaba bıle bıle merhaba merhaba Eftelya |
| | |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... var mısın? Keder gömleğini giyindim bır yol kimseler cıkaramaz sırtımdan hele sen hiç işte davul işte zurna işte meydan E ftelya |
| | |
| | #24 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... aranızdakı sorun her neyse şu üç günlük dunyada bırbırınızı kırmaya degmez..her sorun sevgıyle cozulur..bence barısın ve bıtsın bu kuskunluk:Guinando: |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Okyanus Yürekli Dostlar ... > > Su, kendine sırdaş arıyordu. Önce buluta verdi sırrını. > Ağır geldi sır buluta. Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını. > > Sonra göle gitti su. Ona anlattı derdini. Bu arada bulut suyun sırrını > yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için, zaman zaman > taşıyordu göl ve çıkıyordu suyun sırrı iyice açığa . > > Sonra nehre verdi su sırrını. Nehir de aldı suyun sırrını çekti gitti. > Dereye verdi. Dere biraz daha yavaş olsa da nehirden, o da götürdü suyun > sırrını bir başka bilinmeze... > > Çağlayanlar, şelaleler, akarsular... Hepsi kayboluyordu bir anda. > > Sonra bir gün su takip etti dereyi. Dereye okyanusa kavuşunca farketti > su, bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla...okyanusa > taşındığını. > > Karar verdi su. Sırrını okyanusa verecekti. Öyle de yaptı zaten. Tüm > sırlarını okyanusa verdi. Artık suyun sırrını okyanustan başkası > bilmiyordu. Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne > de kurudu.... > > Geçenlerde karşılaştık suyla. Bir bardaktaydı. Suskundu. > Çok uğraştım konuşturamadım. > Ben tam giderken '' Dur !'' dedi su. Durdum! > > '' Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! > Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, > utandırırlar....'' dedi. > > Çevrenizde hep 'okyanus yürekli' dostlarınızın olması dileğimle ..... maılıme gelen bır yazı ama ben cok sevdım |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Ayşeme Bir sevda masalıydı ondaki Bıraz hüzün Biraz neşe Daha çok sevda Ölümüne sevda İnadına sevda.... Elleri tutmak ısterdi hep... Ama yasaktı.. Yasak sevdalarda Bilirdi kı hep acı vardı... Sarı uzun saçlarını bıraktımı Rüzgara karşı lüle lüle asice Sevda kokardı gülüşleri Acı dolardı uzağa bakınca Yanında yokken sevdıceği Ağlardı Geceler boyu.. Kocaman güzel gözlerınden Sevda akardı Sevda kokardı...... |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... "Bir sevda masalıydı ondaki Bıraz hüzün Biraz neşe Daha çok sevda Ölümüne sevda İnadına sevda...." bu mısrayı beğendim.ben bu sayfaları keşfetmemiştim yahu:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |