![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Eftelya dan..." başlıklı konu görüntüleniyor, "gittiğinin ertesındeyım sonbahar yaprakları gibi savruluyorum bır sağa bir sola....... hiç özlem girmesin derdik aramıza o da oldu işte sonunda gittiğinin ertesindeyim ruhumda koparken fırtınalar bır seni özledim bir de ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... gittiğinin ertesındeyım sonbahar yaprakları gibi savruluyorum bır sağa bir sola....... hiç özlem girmesin derdik aramıza o da oldu işte sonunda gittiğinin ertesindeyim ruhumda koparken fırtınalar bır seni özledim bir de sıcaklığını ellerinin gittiğinin ertesindeyim bilirsin ertelenmiş bir hayattı benimki darbe almış ama yıkılmamış ayakta nerden bilirdim gidipte en büyük darbemı senden alacagıma............ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... gün ışımakta ve sabah olmakta yine bir güzel ezan nağmesi kulagımda.... şükür et diyor bugün de nefes alıyorsun bugün de yasıyorsun dertleri tasaları bir kenara koyalım üzüntülerı savuralım semaya doğru eski sevdaları kağıttan bir gemi yapıp bir kıyıdan denize bırakalım sessizce...... nefes alıyoruz yaşıyoruz yeni bir güne yeni bir hayat yeni bir bakışla meydan okuyoruz işte gün ışımakta gecenın karanlığı dağılıyor yavaşş yavaşş dedeler bastonları sürükleyerek kosuyorlar namaza dein derin nefes alıyorum bugün de rabbıme yenı bir gün,yeni başlangıçlar için şükredıyorum...... |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... Devam canım araya girmeyim dedim ama dayanamadım..:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... işte bu .. benim naif güzel duygusal arkadaşım.. nasıl çıkıyor bak ortaya tüm duygular nasılda salıvermiş kendini... zincirler kopsun.. kopmuş.... hiç olmasın... fırtına ya devam.. martılar dans etsin... kanatlarında sevda kanatlarında dostlukla.... emeğin var....
__________________ |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... teşekkür ederım canlar naçizane şiirlerımı bu başlıkta toplamayı uygun gördüm evet martım prangalarım dağılıyor mu ne ben yıne de tedırgınım olsun varsın |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... olsun tedirğinlik iyidir... farkına varırız farkındalığımızın... farkın var... farklısın... yarat.. ve sakın bırakma... zincirler bazen bizim yarattığımızdır.. çıkıyor bak ..çıksın bırak...
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() | Cevap: Eftelya dan... eftalya okadar güzel anlatmissinki aski, sevgiyi ,özleyisi bu güzel siirlerine yorum yapmadan torlaniyorum. ancak kendimden bir kac cumle ekliyorum. Bazen hatirlar bazan yüreyim sizlar Derinde andigim zaman icimde ciglik ciglika ayriliklar sensiz lalan bu yerlerde icimde kalan bir agridir. |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Martılara... Bir kadın tanıdım.. En çok kırmızıyı severdi o kadın Bir de asla vazgeçmediği martı beyazını Kimi için anlaşılmaz,zor,ele avuca sığmaz Kimi için sevgi ile dolup taşan,paylaştıkça daha da çoğalan en çok kırmızıyı severdi o kadın kışkırtıcı,tutkulu,bılerek ve ısteyerek dengeden kaçan ,asi,değil rüzgarlara kasırgaya bıle boyun eğmeyen bır kırmızı,ateş kırmızısı asla vazgecemezdı ne kırmızıdan ne de beyazdan ama martı beyazından beyaz kı öylesıne saf,öylesıne masum suskun.. bır kadın tanıdım kırmızı asla ve asla teslım olmayacak,savaşçı ruhlu,mücadeleden asla kacmayan bır kadın tanıdım beyaz martı beyazı anlaşılmayı,sevgıyle şefkatle sarılıp sarmalanmayı bekleyen kocaman yürekli,sıyah gözlü bır kadın martıma |
| | |
| | #20 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: uşaq/siwaslı bi adıda CéHéNNéM Yaş: 12
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eftelya dan... saol abla ya şiirler çok hoşuma gitti çok gzller |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |