![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Kayıp Melek" başlıklı konu görüntüleniyor, "git ki üzülmesin yüreğim artık git ki gökyüzünden gözlerime gözlerimden kalbime akan yağmurları görme ne olur..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kayıp Melek git ki üzülmesin yüreğim artık git ki gökyüzünden gözlerime gözlerimden kalbime akan yağmurları görme ne olur
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek nasil bir aksamdir"ki elayak cekilmis melekler kayip hangi yalniliktir seni büralara atmis kim baksa gözlrine anlar birini beklediyini bir aci gülüstür birini özlediyini düsünürsün bir gün kayip meleklerin geleceyini. |
| | |
| | #23 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek Alıntı:
çok sağol ne güzel yazmışsın yüreğinden dökülen her harf için teşekkürler :))
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm | |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek SEVMEK sevgiliyi beyaz bir güvercin gibi alıp okşamaktır ve yüreğine bastırıp koklamaktır ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa, onu uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpışından haz duymaktır SEVMEK onun kendisinden uzaklaşmasını izlemek değil gerçeğe ulaşmasına sevinmektir "BENİ BIRAKIP NEREYE GİDİYORSUN" demek değil "GİTTİĞİN YERDE DUALARIMALA SENİ KORUYACAĞIM" diyebilmektir dualarımdasın... dualarında olabilmek dileğiyle... seni çok seviyorum gece gözlüm
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |