![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Kayıp Melek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir şehirsin sen uzaklarda... Kelimelerin arasına düşmüş adın... Hani nerde... Nerde bana bakan gözlerin.. Gecenin ardından yürüyorsun.. Sabahlarım ayazlanmış Bıçak sırtında rüyalarımın, Dili kemiği yok ki seslensin.. Duyuramaz ki,düşler içinden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek Bir şehirsin sen uzaklarda... Kelimelerin arasına düşmüş adın... Hani nerde... Nerde bana bakan gözlerin.. Gecenin ardından yürüyorsun.. Sabahlarım ayazlanmış Bıçak sırtında rüyalarımın, Dili kemiği yok ki seslensin.. Duyuramaz ki,düşler içinden geçenleri.. Günü gecesi belli olmayan, Bir denizin efsanesi, Gözlerinin ne renk olduğunu bilmediğim Bir şehirsin sen uzaklarda... Çiziliyor beynimin içinde büyüyen yüzler.. Bir çığlık düşüyor uçurum boyu.. Atlayan kaç kişi var benden habersiz.. Yitirdikçe çoğalıyor içimdeki senlerim. Dilsizken çözülüyorum harflerinde... Zaman yazmış tuzakları, Oynadığımız bu oyunun, Kaçıncı sahnesine uyak düştü adın..? Hangi mevsim,yazıyor üç harfi dimağına? Hangi rüzgar getirecek sesinin bir ucunu? Umutların askıda kalmış gülüşü, Ne yazayım sana, Ne yazayım da içime ayna tutsun kelamlarım.. Cesaretin dili olsa, Korkusuna söver miydi böylesine derinden...? Nereden başlamalıyım sana??? Nasıl başlamalıyım?? Yorgun düşersem bir harfinde, Bekleyebilir misin devamını? Ucuz tezgahlara düşmüş uykularımın, Öper misin yüzünden? Kini nefreti birbirine karıştıran bu kadını, Çeker misin kendinden? Hesabına bir kıyamet düşüyor bugün.. Kırık dökük kelamların,bu biçimi olur mu diye sorma sakın Tarifi mümkün olan ne varsa topladım Çizgilerim uzadıkça,belirsizlikler sayıca fazlalaştı, Seni her kelimenin altında aradım İzin,izimde gizliydi.. Akışında hayatın,ücra bir yalnızlık.. Kolum kanadım kırılmış,yorgun savaşçı... Attığım her adımda kangren olmuş düşler.. Bildiğim bir sona, Düşlediğim sana Birde içimde büyüyen aşka, El süremiyorum... Kirletmemek adına, Yine senden önce gidiyorum.. (Elif TUNÇER)
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek kurak düşler şimdi ellerimde büyüyen senli umutlar kuşanmıştım kırılgan umutlar takıldı ufkuma umut kan revan yürüdükçe yol büyür içimde düşündükçe kahır içtikçe akşam kızılı ömrüm içtikçe zehirrr... elif tunçer
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek meğer suçmuş seni sevmekkkk cennetten kovuldum... ama olsun gece gözlümmm canın sağolsun ben yine de seni çok ama çokk seviyorummmmmmmmmm
| | |
| | #14 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kayıp Melek sevgilerin ötesi varmı bilmiyorum ama keşke olsaydı ayrılıklar sarınca dört bir yanımızı ve göz pınarlarımızdan yağmurları kıskandıracak taneler ıslattıkça yanaklarımızı sığınırdık ötelere bir liman gibi ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek insan sevince her sey bambaska insanin gözünde her karsilasti insanlara yürekten selamlamalar icindeki suskunluk gidip yerini nese dolu ve mutlu bir insan oluyorsun. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde.. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ..... Aziz Nesin
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek Yok Olma Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni. Kendimi zor günlerin adamı görürdüm ya, hiçbir güçlüğün beni, bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm. Oysa şimdi yarımım. Ve sen böylesine uzakken benden, hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum. `Tasalanma` diyeceksin, tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da bir kaç umut kırıntısı dışında hiç bir şey göremiyorum. Nerede olduğunu bilmek ya da döneceğin umuduyla yaşamak da kandırmıyor beni. Her sabah sensiz uyanmaktan, her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık. Bu yüzden uyanmak istemiyorum `uyuduğum uykuları`... Ve geceler... ne yıldızları görüyorum ne gecenin sesini duyabiliyorum. Saniyelerin ne kadar uzun, ne kadar bitmez olduğunu görüp şaşırıyorum. Zamanı bu kadar geçmez kılan sensizliği lanetliyorum. Bir maraton koşucusu gibiyim. Ama finişe ulaşamıyorum bir türlü. Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum. Sesimi kendim bile duymuyorum. Ertesi gece bir kez daha... Her gece aynı hüzün... Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık. Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum. Ve hiçbir köşe başından çıkmayacaksın üstelik. Yaşamaksa yaşıyorum elbette. Şairin dediği gibi `senden uzak olduktan sonra nerde olsa yaşıyor insan.` Yokluğunu kabul etmek böylesine zorken hiç olmama ihtimalini düşünemiyorum bile. Bekleyeceğim seni. Zor olacak, çok zor olacak ama bekleyeceğim. Bu yarım yüreğin diğer yarısı, yani sen.... Geleceksin değil mi? Mehmet Coşkundeniz
| | |
| | #19 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kayıp Melek Bekleyeceğim seni. Zor olacak, çok zor olacak ama bekleyeceğim. Bu yarım yüreğin diğer yarısı, yani sen.... Geleceksin değil mi? sabahın ilk ışıkları geceye veda edip güneşe aydınlığa umuda merhaba derken kulağına aşkımı fısıldamak için seni çok zor olsada bekleyeceğim GELECEKSİN DEĞİL Mİ:?
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kayıp Melek Gidene Aylar önce içimde yaktığın ışığı gidişin söndürmüş İçinde yaşamaktan mutlu olduğum hayaımı zindana döndürdün Önceden bekleyişim senin içindi Bu aralar beklediğim tek şey ölümdür… Umrunda olur mu bilmem ama, ben seni gerçekten çok sevmiştim Sesim burdan sana gelir mi bilmem ama Ben seni hala çok seviyor ve özlüyorum Artık bu sözlerimi duyup duymamanı umursamıyorum Bilme seni sevdiğimi Bilme sana ömrümü verdiğimi Bilme ağladığımı Unut beni… Biliyorum şimdi kızacaksın unutmadım diyeceksin Adım neydi benim, hatırlıyor musun? Ne olur şimdi sus Sus ki kaldığım yerden devam edeyim Sesin bile yetmiyor içimdeki yangını dindirmeye Ki sesin değil miydi uğruna dünyaları verdiğim? Gözlerin değil miydi içinde kaybolduğum? Ellerin değil miydi tutamamdan yitirdiğim? Hadi şimdi git yüreğimden Git ki kanamasın daha fazla Lütfen konuşma, suskunluğuna aşığım… Bir şey söylemeden öylece bak bana Anlatacak çok şey bulur gözlerim sana… Sen şimdi hatırlamazsın verdiğin sözleri İnsan, insan unutabilir mi içinde yaşadığı gözleri? Ki gözlerin değil miydi onlardan başkasına bakmayacağıma yemin ettiğim? Şimdi düşünürsün geri dönmeyi Belki sana verdiğim onlarca şanstan sonuncusunu istemeyi... Yüreğinde hala o kadar cesaret kaldı mı? Senin de herkes gibi birni sevebileceğine inancın var mı? Yok dimi? Oysa ben kimi sevsem sensin Kimi görsem sensin Kimi duysam senin sesin… Hayatına bir isim ver deselerdi adını SEN koyardım Ki sen değil miydin ömrümü geçirmek istediğim… Artık beklemiyorum gelişini Çünkü biliyorum değişmediğini, değişmeyeceğini Kim verirdi sana yüreğini Kim severdi seni benim sevdiğim gibi seni Hadi artık git..! Gelişinle getirdiğin herşeyi al ve git… Bir tek içimdeki sevgimi almaya yetmez gücün Senin olsun tutamadığın sözün Bana kalsın sen olmasanda içimdeki senle yaşayacağım ömrüm Ki bu ömür zaten senindi gece gözlüm Ne olur artık git herşeyinle, her halinle Git ki sevgim daha fazla kirlenmesin yüreğimde seninle… (gece gözlüme)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |