![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Okyanus" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kapalı olan penceremi uzun zamandır ilk defa açtım Okyanusun kokusu doldu ciğerlerime ve ben uzun uzun mavi düşleri seyre daldım. Ben bu sabah penceremi açtım ve okyanusla gökyüzünün buluşmasını seyre ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Kapalı olan penceremi uzun zamandır ilk defa açtım Okyanusun kokusu doldu ciğerlerime ve ben uzun uzun mavi düşleri seyre daldım. Ben bu sabah penceremi açtım ve okyanusla gökyüzünün buluşmasını seyre daldım… S.GÜRSOY
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. Konu SAHARAY tarafından (27-08-2008 Saat 03:31 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus [url=http://imageshack.us] [/Veda Kadın bunları düşünerek dışarda yağan yağmura aldırmadan, kendini sokağa attı. Yüreğinde son açılan yaradan hala kan damlıyordu. Aslında bu ilk değildi daha önceleride ruhunda derin yaralar açılmıştı. Ama son yarası öldürücü olmuştu. Diğer yaraları nasır bağlamışken son yarası hala kanamaya devam ediyordu. Bir yanında umutları diğer yanında hayalleri yağmur damlaları gözyaşlarıyla birbirine karışıyordu. Nereye gittiğini bilmeden saatlerce yürüdü ve masmavi denizin kenarında buldu kendini. Gözleri dolu dolu maviliklerde kayboldu. Bir yanında hayalleri diğer yanında umutları,yüreğinde kanayan yarasıyla denize doğru yürümeye başladı. Gözyaşları yanağından inci taneleri gibi yuvarlanıyordu. İlk önce umutları yavaş yavaş suya gömüldü daha sonra hayalleri. Bir kaç adım daha attı ve masmavi denizin içinde kaybolup gitti. İşte bunları düşünürken bir yandan da suya gömülüyordu.Birden çırpınmaya başladı.Ölümle yaşam arasında ince bir çizgide geziniyordu. Güneşin suya vuran ışıltısı suyun altını bile aydınlatıyordu. Son bir gayretle suyun yüzüne çıkmaya çalıştı.Gücü tükeniyordu ve zaman daralıyordu.Bir kere sudan başını çıkardı ve masmavi gökyüzüne son bir kez daha baktı. Sonra bir daha çıkamadı denizin derinliklerinden.... O güzel kadından geriye sadece bu şiir kaldı. Veda ediyordu göz yaşlarıyla denize sızıyordu duygular dalga kıranda öksüz martı ağlıyordu dayanamadı gök yüzü kadın ağladı sağnak sağnak son kez bakar gibiydi gökyüzüne siyah perçemli inci tanesi gözleriyle sonra bir adım attı ölüme sonra hayata bir adım ama ayrılık deplasmanında yenikti o hep kayıverdi geceden denizi ateş bastı ondan sonra o limanda hiç bir martı hiç bir zaman kahkaha atmadı... ''ben balıkların yalancısıyım'' S.GÜRSOY
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() İçimdeki Kadın Hani sevmek kıyamamaktı sevdiğine, Yüreğime ektiğin rengarenk sevgi çiçekleri, Tek tek soluyor kelimelerinin saplandığı yerde, Hani aşk gözlerden akan gözyaşlarına kıyamamaktı, Gözlerimden akan yaşlar zehir misali dökülüyor yüreğime İçimde sakladığım gerçek benliğim isyanlarda, Ellerinden tutup içimden söküp aldığın gerçek benliğimde, Önce öptüğün sonra yeniden kanattığın, Yaralarımdan kan damlıyor yine, Artık gerçek benliğimle vedalaşma zamanı, İçimdeki gerçek benliğim can çekişmekte, Ruh yorgun, yürek yaralı, gerçek benliğim suskun, Dil sustu, sevgi çiçeklerimin boynu bükük kaldı, Sessizce ağlıyor umutlarım, içimdeki kadının ölümüne… S.Gürsoy
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() ODA Sana en güzel odayı ayırdım kalbimde Duvarlarını aşkla boyadım Yerlere rengarenk çiçekler ektim Sevgimi ışık yaptım tavanına Umutlardan yatak yaptım ikimize Fedakarlıklardan yastıklar diktim Özlemlerden yorgan üzerimize Uçuşan hayaller arasındayım şimdi Saçlarımda papatyalar Gözlerimde pırıldayan sevgin Bekliyorum seni. Anahtar paspasın altında…. S.Gürsoy
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Gökkuşağı Heyy sen! Ruhunda gökkuşağının tüm renklerini barındıran insan! Yüreğimden dökülen kelimeler, ruhundaki gökkuşağının renklerine karışıyor görüyor musun? Kelimelerim dizinde ağlamak istiyor. Şiirlerim sana sesleniyor duyuyor musun? S.Gürsoy
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() MİSAFİR Gün boyu gıcırdar durur Gönül kapım Sensin bilirim Durmadan girer çıkarsın Bir içeri bir dışarı Bıkmadan, usanmadan… S.Gürsoy
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Yağmurun ardından gökkuşağı yine o eşsiz renkleriyle gözlerimin önünde belirdi... Birazdan güneş tamamen doğduğunda biliyorum ki gökkuşağı yine onun ardına saklanacak. Saklandığı yerden yine beni rengarenk ışıklarıyla ordan oraya savuracak. Gökkuşağı sen hep güneşin arkasındasın görüyorum. Yağmur yağdığında yine gel olur mu? S.Gürsoy
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() MASAL Kelimelerimin hepsi boynunu büktü, Kelimelerim gönlünün yatağında ağlıyor. Oysa bilmiyorlar ki ne sevgi var, ne seven Meğer ne varsa sevgiye dair hepsi bir masalmış. Gökten üç elma düştü. Biri bu masalı anlatana, Biri bu masalı dinleyene, Biri de bu masala inanana... ‘’Bir varmış, Bir yok olmuş’’ S.Gürsoy
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() SEN Bir dağın tepesini düşün Olabildiğince özgür. Gökyüzü elini uzatabileceğin kadar yakın, Yeryüzü bir okadar uzak ve muhteşem. Ben rüzgara vermişim bedenimi Sen gökkuşağı olmuşsun etrafımda Ben deli,dolu aşık Sen divane olmuş sarmışsın benliğimi. Sen ışık huzmenle can verirken yüreğime, Ben sonsuzluğa,sana akıyorum SEVGİYLE..... S.Gürsoy
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. Konu SAHARAY tarafından (27-08-2008 Saat 02:35 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() BEN İçimde bir yerlerde binbir duygu saklı maviyi siyah, siyahı da beyaz yapan Karmakarışık bir şey bu Gökyüzü kadar uçsuz Gökkuşağı kadar alacalı bir dünyadayım Ama benim gökkuşağım biraz farklı Siyahın içine saklanmış beyazlar Mavinin içinde kırmızının tüm tonları Dağlar saklı içimde Güneşe hasret bırakacak kadar Uçsuz bucaksız dağlar Deli rüzgarlar var Bıraksam rüzgara kendimi; dünyanın öbür ucuna savurucak. S.Gürsoy
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. Konu SAHARAY tarafından (27-08-2008 Saat 02:37 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |