![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Okyanus" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yüreğimin eski sandıklarından çıkardığım mutsuzluklar Ve mumyalanmış umutlar götürdüler beni, Gece gibi kara kaoslarının merkezine. Kimbilir, Karanlıklar prensidir belki benim özlediğim Belki tanıdığım, Belki de hiç görmediğim... Ben, Bir hayal ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Yüreğimin eski sandıklarından çıkardığım mutsuzluklar Ve mumyalanmış umutlar götürdüler beni, Gece gibi kara kaoslarının merkezine. Kimbilir, Karanlıklar prensidir belki benim özlediğim Belki tanıdığım, Belki de hiç görmediğim... Ben, Bir hayal dünyasında gibi seninle; Bir düş gibi seninle kaldım… S.Gürsoy
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bayramlık Ayakkabılarım Yine bayram yaklaştı. Bir çift ayakkabıyla mutlu olabilen çocuklar geldi yine aklıma…Kendimden biliyorum çocukken her bayram Babacığımın bana aldığı siyah parlak bayramlık ayakkabılarımın bayram sabahı ayaklarıma giydiğimde bana verdiği mutluluğu ve gözlerimde yarattığı pırıltıları hatırladım yine… Hiç unutmam bir gün öncesinde alınırdı bayramlık ayakabılarım Ve arefe gecesi uyku tutmazdı bayram heyecanı sarardı tüm benliğimi… Gece ikide bir de annemlerin yatak odasınının kapısına tıklayıp ne oldu diye soran anneme ‘’ anne bayrama kaç saat kaldı?’’ diye sorardım. Bu soru işinin dozunu kaçırınca da gece gece babamdan zılgıtı yerdim tabi… Bayramlık ayakkabılarımı yastığımın yanına koyardım. Ne kadar kıymetli ve değerliydi o ayakkabılar. Bir çift siyah ayakkabıyla ne kadar kolay mutlu oluyordu çocuk ruhum… Baba bak yine bayram geliyor. Bana yine bir çift siyah ayakkabı alsan ! Ben yine kucağımda yeni ayakkabılarım gözlerimde mutluluk pırıltılarıyla ortalıkta dolaşsam güle oynaya… Ben büyüdüm dertlerde büyüdü baba, belki bana ayakkabı alsan bayramda siyah pırıl pırıl bayramlık ayakkabılar ne dersin? Mutlu olabilirmiyim yine bir çift güzel ayakkabıyla?… Mutluluk… Hayata bir çocuğun gözlerinden bakmak… Hayat ne kadar zormuş baba… Bayramlık ayakkabılarım da yok artık… S.Gürsoy
| | |
| | #53 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Parlak bir yıldız düşer Beklenmedik bir anda pencereye Beyaz bir kelebek kanatlanır Daha bir mavi olur gökyüzü Yürek bir başka sıcak Çünkü Bütün aşklar kırmızıyla başlar… S.Gürsoy
| | |
| | #54 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Hayalini misafir ettiğim biriydin sadece. Gelip her gece kollarıma sımsıkı sardığım, sabahın seherinde kalkıp evin içinde aradığım. Neden böyle oldum bu akşam? Artık özlem duyuyorum sana yani şefkate yani hasrete yani özlemle birine sarılmaya yani gözlerinde kaybolmaya... Seviyorum seni. Ama bu cumledeki 'Sen' ve 'Sana' dair cümlelerim hep dolaylı... Yeri yurdu bilinmeyen sevda koşuşturması. Geceler boyu uçuruyorum sevgimi uzak diyarların gökyüzlerine. Karmaşık bir yerde değilim. Beni bulman için yollara bıraktığım bütün ekmek kırıntılarını yemeye kıyamıyor hayvanlar. Biliyorlar beklediğimi artık bul istiyorlar onlarda... Zor değil adresim. Verilebilecek bütün sözlerin orta yerindeyim. Verdiğim bütün sözlerin ortasında... Hayallerin ortasından sesleniyorum. Zor değil adresim. Adım sanım belli. Bir garip özünü koruyan ve kayıplar kuşağındaki insanım. Kime sorsan söyler evimi. Hangi aşk acısı çekmişe.. Dedim ya zor değil adresim. Sana verdiğim bütün sözlerin orta yerindeyim... Bekliyorum... S.Gürsoy
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) Konu SAHARAY tarafından (04-11-2008 Saat 03:18 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #55 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Hoş geldin Aşk; Müsait misin diye sormadan, izin istemeden çat kapı geldin. Sen uzun zamandır kapımda, ben ise inatla inkarlarda… Pes etmeyeceğini bilseydim, çiçeklerle karşılardım seni. Sen hep düşlerinde, Benimle kal. Ben ise düşlerimde, Sadece seninle... Üzerimde aşkın rengi, kırmızı elbisemle. Aşka aşık ve umutsuz… Sallanıyorum aşk salıncağında… Madem ki geldin Gitme!… S.Gürsoy
| | |
| | #56 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 687 Rep: 68404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus Hoşgeldin aşk Saharay'ın kalbine...:) Uzun süredir yoktun,sen de hoşgeldin sevgili Saharay:)
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #57 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus Alıntı:
Sağol rabia geçiyordum bir uğrayayım dedim... Burda olmasamda arada dışardan bakıyorum sizlere...
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| | |
| | #58 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Ateşe sevdalı bir kelebek...Tek dileği ise bir kere ateşe yaklaşmakmış...Defalarca niyetlenmiş ama yanarım korkusu içinde yaklaşamamış,yanmak nasıl bir şey bilmediği için korkmuş... Günlerce,Saatlerce bakmış ateşe iç geçirmiş, seyretmiş... Ateş ise hınzırca yanmaya devam ediyormuş...Kelebek karar vermiş, ateşe uçup kanatlarını kaybetmek pahasına yanmaya...Ya bir ömür boyu ateşin nasıl yaktığını öğrenemediği için pişman olacakmış...Yada en önemli parçası kanatlarından vazgeçecekmiş... Kanatları heyecandan birbirine takılmış uçmaya çalışırken...Aptallaşmış sağa sola yalpalamış... Ve sonunda,kelebek bütün gücünü toplamış ve ateşe doğru uçmuş. Ateşe yaklaştığı an kanatları yanarak yere düşmüş...Bu kadar yaklaşmak bile ona yetmiş. Kanatlarını kaybetmiş ama ateşin nasıl yaktığını da anlamış... S.Gürsoy
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) Konu SAHARAY tarafından (24-11-2008 Saat 07:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #59 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Sen güldün Ben güldüm Gülüştük Gözlerimi Kapadım Düşümde Güldün Güldüm Gülüştük Gerçekmiydin Düşmüydün Gördüm Duydum Gülüyordun Gerçektin.. ‘’uyumak istiyorum’’ S.Gürsoy
| | |
| | #60 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bugünlerde ruhum bedenime sığmaz oldu...Yine içimde aniden çekip gitme isteği, alıp başımı gitmek istiyorum. Saatlerce nereye gittiğimi bilmeden ayaklarımın adım atacak hali kalmayana kadar yürümek. Bu semt bu şehir bu ülke dar geliyor ruhuma. Başka dünyalara gidebilsem keşke. Bilmediğim bir dünyaya ve bilmediğim insanların dünyasına. Ben hep böyleydim çocukkende ruhum bedenime sığmadığı zamanlarda çekip giderdim. Saatlerce yürürdüm hava kararıp göz gözü görmez olunca geriye dönerdim...Ben üzüldüğüm zamanda çekip giderim o gözlerimdeki pırıltının yerini gözyaşlarım aldığında kimse görmesin onları diye. Çocuk ruhum büyüdü çekip gitme isteğimle birlikte... En son çekip gittiğim gün saatlerce beni aramışlardı.Ben çekip gittimi kimse bulamaz beni tıpkı saklambaç oynayan çocuklar gibi. En son çekip gittiğimde yağmurun altında saatlerce ağlayarak yürümüştüm. Kimseye aldırmadan, meraklı bakışları umursamadan gözyaşlarıma hiç tanımadığım insanları ortak etmiştim. Beni sevenler yüzümdeki gülümsemenin yokluğunu,gözlerimdeki pırıltının eksikliğini görmesinler diye kendi kendime kendi karanlığıma saklanarak yüreğimdeki acıyı yaşamıştım. Kimse bana gülen gözlerime acıyı,hüznü gözyaşını yakıştıramıyor.. İşte ben bu yüzden her üzüldüğümde çekip gitmelerdeyim.Kendi içime saklanıyorum bulamasınlar beni... Yine içimde çekip gitme isteği aniden... Kimbilir belki birazdan çekip giderim... S.Gürsoy
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |