![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Okyanus" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kapıları sevdim hep açılan veya zaten hiç olmayan. Kapıları açmayı sevdim, beni evren ile yüzyüze bırakan. İster düş, ister gerçek, kaleler yapmak yerine kumdan, çelik kapılar inşa ettim kalbimde, ruhumda, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Kapıları sevdim hep açılan veya zaten hiç olmayan. Kapıları açmayı sevdim, beni evren ile yüzyüze bırakan. İster düş, ister gerçek, kaleler yapmak yerine kumdan, çelik kapılar inşa ettim kalbimde, ruhumda, yüreğimde beni koruyan… S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Su temizdi önce Bulutlar düşmemişken Denize...- Bir bakış uzaklığına çiviledim Gözlerinin buğusunu Parça parça doğarken Ten kafesimde yağmurun kokusu Toprakla beraber toprağa ektim seni. Kırılmış bir cam oldun sonra Donmuş bir damla su İçmeye eğilen bir ceylanın Ölüm korkusu. Su içmeye eğiliyorum sonra Yokluğun kadar büyüyor içimde Yok olmanın korkusu Biraz dağlara biraz suya Yudum yudum her buluta Siniyor sensizliğin kokusu... Biraz buğu, Biraz koku Çöktü artık kelimelere... S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bana bir şeyler oluyor bedenimden bir deniz geçiyor, dalgaları göğsüme vurup geri çekiliyor hangi mevsimin içinden çıkartacağım başını yüreğimin. bu dalgalar öksüzlüğümü çok fena acıtıyor zehirli bir ihanet aktı yanaklardan atılan bir imzayla onaylandı unutulduğum gelinlik bir kız gibiydi düşlerim oysa, kaçırıldı çocuk kalan yanım! Sen sakın üzülme seni yeniden güldürebilmek için arınacağım bu lekeli acılardan onları affettiğim gün, sevdalarımı da affedeceğim sen de biliyorsun ki; saçlarına kır düşmüş mavi bir geceydi sevdam kayan bir yıldız da dilek olsaydık da, bizi tutsaydı... S.Gürsoy
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Derinlerime sığınsın çocuklar Mavilikler çocuk düşleri dolsun Yunusların ninnisiyle uyurlar. Örter ısıtır yosunlarım Süngerlerim yastıktır. Kuş tüyünden yapılma Deniz atına binerler atlı karınca misali düşleri masmavi olur. Gözleri gülerken nasıl da eğlenir çocuklar gezerken mercanları. Ne olur yapın beni okyanus yoksa çocuksuz bir dünyada mutsuz olacağız… S.Gürsoy
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bir hayat bedenini yadırgıyor kaç zamandır… Güzel bir mektup almayalı çok olmuş, Bir zarfa uzun uzadıya bakmayalı… Deniz kenarına koşup, maviye gülmeyeli çok olmuş… Bir nefesle dilimde anlam kazanan mavi, Bayram öncesi boynu bükük çocuk şimdi… Bir ıslıkla bozulacak bu büyü eminim, Adım alacaklılar listesinin başında artık… S.Gürsoy
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Karanlık Ben bütün ışıklarını yaktım koridorların. Attığım her adımın ardında hem, Gün gibi aydınlık bir "ben" bırakarak Geçip gittim yüreğinden. Göremezdin, göremedin de! Karanlıklarını bıraktın şimdi bende. Karanlıklarındaki acıları, sana ait umursadığım. Ama konuşmadığın korkularını. Bir de tutarsız bencilliğinde, Kaybettiğimiz dost tarafımız; Üstelik bir daha asla bulamayacağımız... S.Gürsoy
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Her gördüğümde, insan zannettiğim sinsi yüzlerin, gölgesi düşüyor bükülen dudaklarının eşliğinde zihnime. Ve susuyorum sadece yargısız infazın dayanılmaz ağırlığında beni tanıdığını, zannedenlerin,, söylediği sözlerin zehrine… Gözden geçiriyorum ayarsız peşin hükümlerin, sahte pırıltılarında ruhumun geçitlerini yine de… Ancak o zaman anlıyorum sahte yüzlerin,, asılsız, önyargıların, kendimle hiç bağdaşmayan ilgisini… Yapay sevecenliklerin hoşgörüsüne sığınmak istemiyorum; Çünkü yok sayamıyorum, bir hiç uğruna peşin hükümlerin kucağında, çırpınan benliğime düşen sinsi, haset emellerin ruhuma açtığı yaraların izlerini… Önyargılar geriyor, ruhumun dizginlerini. Karalar bağlamasa da gece karanlığında benliğim. Büyük bir istekle kırmak istiyorum yine de, Yüreğimi sıkan cenderenin belini… S.Gürsoy
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus [url=http://imageshack.us] [/Hani ateşlere yürürsün ya! Yakacağını bile bile korkmadan, İşte öyle bir şey! Hani yüreğin seni dinlemez ya, Mantığınla kavga eder durur, İşte öyle bir şey... Hani yüreğinde bir sızı oluşur ya! Özlediğinde buram buram, Kokusunu duyarsın ya burnunda İşte öyle bir şey ( aşk )... S.Gürsoy
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bu kelimeler ikimizin olsun. Usulca bitiyoruz Bu gece, Gönlünün küsmeyen Kurumayan kuyularından Çektim seni Toprağı da biliriz ama gökyüzüne esir içimiz... Biliyorsun yağmur böyle güzel yağamazdı aşk olmasa... Biz özgürüz elini verme masalcıya anla yittik hatıralarda artık kimsenin küçük kızı değiliz… Yıldızlara iyi bak Düşürme denize, onları da götüreceğiz… S.Gürsoy
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Yüreğimiz kımıltısız bir isyanda Derinlerimizde bir yerde Adsız başkaldırışlar uç vermekte Yokluğunu yaşarken varlarımda İsyanlar batar düşlerime Bir yumruk sıkımında Kaçıncı kör düğümdür uykusuzluğum Başı boş saatlerde kaçıncı gelişimdir sana.. S.Gürsoy
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |