![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Okyanus" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sana özel bir hediye Vermeliydim . Kimsenin kolayca Ulaşamayacağı , Paranın alamayacağı. Emek vermeliydim Hediyeni ararken Canım pahasına Elde etmeliydim. Okyanusta Bekliyor beni Sana vereceğim O en anlamlı hediye. Daldım ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Sana özel bir hediye Vermeliydim . Kimsenin kolayca Ulaşamayacağı , Paranın alamayacağı. Emek vermeliydim Hediyeni ararken Canım pahasına Elde etmeliydim. Okyanusta Bekliyor beni Sana vereceğim O en anlamlı hediye. Daldım maviliklere Umursamadan İstiridye içinde Sana verilmeyi Bekliyordu İnci tanesi. Sana beyaz bir Güvercinin kanadında Eşsiz bir inci tanesi yolluyorum… ‘’Sakla O’nu’’ S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Sen şimdi git aşk! Yolun uzun Ben iyiyim...Güz geliyor, Eylül geliyor... Dik durmak lazım, Telaşlı bir kadın gibi Hayatı dolu dolu Yaşamak lazım... Yolun düşerse oralara, Hayatı sürerken Yüreğini kullanamayan adama Benden selam söyle. Tabii bu selam sana Ağır gelmezse... Bak bakalım Hala şaşkın mı? Gülüyorum şimdi, Kalbi beyniyle Durmadan kapışırdı Laf aramızda Ona ne yapsa yakışırdı... Umut dök gönlüne Sakın üzülmesin! Sen şimdi git, Ben de uzanıp biraz Susacağım... Ben... Gördüm çünkü, Yalan değildi! S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (10-09-2008 Saat 05:06 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #43 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus Ne rüzgar vurdu pencereye Nede aşk kapıya üç kez Şarkı falan yoktu çalan hüzünlü Kimsenin umurunda değildi zaman Çünkü aşk kırmızıda takılı kaldı… S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Savrulan kağıtlarda yalnızca sen Sen aslında bendeki sen değilsin yanılmışım! ! Yeniksin sen ondan çok eksiksin Sevgim hayatına kırmızı bir gök olur sonra boğulursun.... S.Gürsoy
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Gözlerinde parlayan yıldızlar Gülüşünde rengarenk düşler Sana bakan kolayca anlar Ruhundaki renklerin anlamını. S.Gürsoy
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() İçimde sarıp sarmaladığım Bir sesin yitişiydi korkum Siyahlara bürünürken bulutlar Düşkırıklığı ayazında Sır perdesi aralanır Esmer bir gün düştü avuçlarıma Korkularımın gerçek toplamı Kırağı düşmüş bir gece gibi Doluverdi kaybolan benliğime Bir sevgi daha düşerken bir kelebeğin kanadından… ''Ve kırıldı sevgi'' S.Gürsoy
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir süreç bu, sevinçleriyle, acısıyla, Hüznüyle, bir bütün bu sensizlik, Senden kalan sessizlik… Bir düşüncede kayboluş bu, Bir zamanda mecburiyet yaşamı… Nemli, ıslak havayı, Nefeslemek gibi, bir kahredişlik, “Seni seviyorum “ diyememek…. Daha ne zamana kadar Bu yürek vurgununu beklemek, Keşke uyuyabilseydim ben de, sende ölmektense… S.Gürsoy
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Asılıp kaldım, Bakışlarının duvarında Gülsen, Bırakacaktım kendimi, Neşeyle düşecektim, Uçurumlara. S.Gürsoy
| | |
| | #49 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Geceleri seni düşünür bu Ufukları dahi kıskandıran ümitlerim Hepsi ayrı ayrı, hepsi birbirinden farklı Sadece hepsinin ucunda ve sonunda sen. S.Gürsoy
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Ellerim titremeden, dilim tutulmadan Anlatabilsem hissettiklerimi, Geçiğim her yola, bastığım her taşa İsmini yazar haykırırdım dünyaya. Şimdi bir kum tanesi misali Kumsalda kurtarılmayı bekliyorum. Ya ellerine alırsın Ya da salarsın masmavi sonsuzluğa. S.Gürsoy
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |