![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Okyanus" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın son bir kez etrafına bakınarak iç geçirdi. Bugüne kadar yaşadığı ne varsa bir bir Gözlerinin önünden geçiyordu..Anılarını düşünürken kah hüzünlendi,kah gülümsedi. Artık burada kalması için bir sebep göremiyordu.Bavulunu açtı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Kadın son bir kez etrafına bakınarak iç geçirdi. Bugüne kadar yaşadığı ne varsa bir bir Gözlerinin önünden geçiyordu..Anılarını düşünürken kah hüzünlendi,kah gülümsedi. Artık burada kalması için bir sebep göremiyordu.Bavulunu açtı önce özenle yüreğinden kopan kelimeleri yerleştirdi. Sonra kafasındaki soru işaretlerini ve ünlemleri… Tüm sözcükler sessiz sedasız toplanmayı bekliyorlardı. Ne varsa kendine dair, hepsini bavulun içine yerleştirdi. Artık gitmeye hazırdı… Bir an önce bulunduğu yerden uzaklaşmak istiyordu. Ne kadar çabuk olursa o kadar az acı verir diye düşünerek bavulunu eline alarak hemen dışarıya çıktı. Dışarda yağmur çiseliyordu.Kadın üzerine düşen yağmur damlalarına aldırmadan yürümeye devam etti.Geri dönüp bakmak istemiyordu. Baktığı an verdiği karardan vazgeçmekten korkuyordu. Ruhunda bir hüzün, kalbinde bir buruklukla yaşadığı yerden hızla uzaklaşmaya başladı. Sonra birden birinin ona seslendiğini duydu: -Heyy elinde bavul, veda bile etmeden nereye gidiyorsun böyle? Bu sesin kime ait olduğunu biliyordu. Olduğu yerde şaşkınlık içinde dondu kaldı. Adam yüzündeki rengarenk tebessümle kadına doğru elini uzattı ve şöyle dedi: - Henüz gitme zamanın gelmedi, Ben git demeden hiçbir yere gidemezsin!.. Hadi bavulu bana ver lütfen! İyice ıslandın, hasta olacaksın bir an önce içeri girelim… O an kadın hiçbir şey düşünmedi, ne bugünü, ne yarını, ne de geleceği ve kendine uzanan o sıcacık ele bakıyordu. İlk defa duyduğu bu cümleler onu duygulandırmıştı. Dışarda alabildiğine yağmur yağıyordu, Umutla gökkuşağına kavuşmak istercesine… Yağmur gökkuşağına sevdalı, Gökkuşağı yağmura hasret… Tüm renklerinle Kalkıp oralardan gelip Misafir oldun düşlerime Ruhumuz birbirine susamış Düşümde sabahladım yine seninle Gündüzlerini dağıt sevdiklerine Geceleri sadece benimle kal Senin yerin her zaman hazır Bekliyorum seni düşlerimde Kim tutabilir ki ruhunu Sıyrıl bedeninden özgürlüğe Zincir vursalarda durma, Sen gecenin karanlığında Yüreğinin sesini dinle Ruhum, ne olur çok bekletme Beni sensiz bırakma, Gel misafir ol düşlerime… S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() ![]() Uzaklarda ağlarsam arkandan... Özleyişimin adıdır, sevgimin tadıdır elbet. Bir beyaz güvercin havalanır gökyüzüne, İçimin derinliklerinden, senin cumhuriyetine... S.Gürsoy
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus [url=http://imageshack.us] [/
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Sevdam boğazımda bir düğüm Gözlerimde inci tanesi Unutmak istiyorum Gitmek istiyorum Okyanuslar saklar mı beni? S.Gürsoy
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bakışlarında okyanusları gördüğüm Sesinde okyanusların sesini dinlediğim Eğer canımı isteseydin benden, Hiç düşünmeden avuçlarına verirdim Elini uzatıp gel desen,kadife ellerine uzanır, Sonunda öleceğimi bilsem yine gelirdim. Onurlu, namuslu sevdam Sonsuz alemde yine buluşacağız seninle, Ve iki yunus balığına dönüşüp Keşfedeceğiz sevdayı yeniden Okyanusların derinliklerinde… S.Gürsoy
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Ben her yağmur yağdığında, Umutla belki gelirsin diye beklerim, Gözlerim gökyüzünde,sevdam düşlerimde, Sen yağmurdan sonra,gülümseyen gökkuşağında, Sen gelmesende,ben bir gün geleceğim Sevdamı yanıma alıp senin yurduna… S.Gürsoy
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Kavga Bugünlerde aklım ve yüreğim sürekli kavga halindeler. Aklım yüreğimi bir eline geçirse iki seksen yere serecek. Malum yüreğimde sonsuz aşk, aklım ise buna isyan etmekte. Aklım aşk diye bir şey yok diyor. Yüreğim ise ben aşka aşığım gerisi bahane diyor… Aklım bırak sevda senin neyine diyor. Yüreğim ise asi, inatçı, sen karışma bana diyor. Aklım o insan bu sevgiyi hak etmiyor diyor. Yüreğim ise gönül kimi severse güzel odur diyor. Aklım mantıklı düşün hata yapıyorsun diyor. Yüreğim ise mantığım pencereden kaçıp gitti onu artık tanımıyorum… Korkak mantığım ne zaman geri döner bilinmez diyor. Aklım sen kavuşamayacaksın boşuna sevme diyor. Yüreğim ise kavuşmak isteyen kim ki diyor. Aklım akıllı insan aşık falan olmaz diyor. Yüreğim ise aşkla sevmek, akıl değil yürek ister diyor. Kenarda bu Kavgayı seyreden ruhum da dayanamayıp ileri atılıyor ve isyan ediyor.. Yahu size ne oluyor, ben eşimi bulmuşum, sevdamı bulmuşum, yeter susun artık diyor. Yüreğime ve ruhuma küsen aklım, pılısını pırtısını toplayıp elinde bavul başımdan gidiyor. Ruhum ve yüreğim ise aklımın başımdan gidişini ( Aşk ) la dans ederek kutluyorlar.. Bu kavga bitmez…! S.Gürsoy
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus [url=http://imageshack.us] [/Saçlarıma papatyalar takacaktın Beyaz gelinliğimle kelebek misali Sonsuza kadar yüreğinde olacaktım Eğer senden uzaklarda ölürsem Gelip ellerinle mezarımı kazıp Bana son defa sarılacaktın Hayallerimiz yarım kaldı Düşlerimizin boynu bükük. Ne varsa sevdaya dair Yüreğimde tutuklu kaldı Sevdam yüreğimde sızı Gözlerimde inci tanesi… S.Gürsoy
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus [url=http://imageshack.us] [/SANA Şu an avuçlarımda bir kelebek saklıyorum, Birazdan uçurup sana yollamak istediğim, Dikkat et, kanatlarını incitme, Sen de bırakma avuçlarında sakla, Kulaklarımda yüreğinin iç sesleri, Ruhum cümlelerine aşina, Senden bir ses bekliyor hala... S.Gürsoy
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Nasıl yer ederse içerilerde bir yerde mavi ve su gökyüzünü koparır gibi yerinden dokunduğunda denize avuçlarında bulduğun o durulukta dinlenir insanın ruhu ve yosun kokusu ve suya düşen yakamozlar birde elinde kalem yüreğe dokundurmak, dokunmak ister… S.Gürsoy
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |