![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "dün bugün yarın..." başlıklı konu görüntüleniyor, "aslında yazmak istediğim öyle çok şey varki... belkide bu yüzden üye olur olmaz bu sayfada buldum kendimi.... insanları dinlemeyi ve anlamaya çalışmayı seven biriyim aslında... anlatmayı pek beceremem yani.... ama ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: istanbul Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dün bugün yarın... aslında yazmak istediğim öyle çok şey varki... belkide bu yüzden üye olur olmaz bu sayfada buldum kendimi.... insanları dinlemeyi ve anlamaya çalışmayı seven biriyim aslında... anlatmayı pek beceremem yani.... ama bundan sonra belki bi kaç satır karalarım okuyan forum dostlarına... biraz içime kapanığım şu sıralar.... bilirsiniz yaşam ve yaşamın getirdiği yükümlülükler ..... hepimiz aslında çoğu zaman aynı şeyleri yaşıyoruz .... bütün becerebildiğimiz yaşamımıza dair iyi şeyler umut etmek iyisini istemek... kendi adıma başka bişey gelmiyor elimden zaten... bütün becerebildiğim bu.. genel ruh halim hüzünlüdür benim... yani aslında çokta sebep aramam... herşeyin içinden üzülecek sıkılacak bişey bulur çıkarıveririm... nasıl geldim bu noktaya bilmiyorum.. bilmekte istemiyorum zaten... bu neyi değiştirirki... hiç... hiç bişeyi değiştirmez... işte hep bu noktada tıkanıp kalıyorum... değişmeyecek şeyler üzerine ne konuşulurki şimdi.... hayat hep aynı...
__________________ bunlar ellerim benim bunlar dizlerim bir deri bir kemik olabilirim farketmez..ben de onlardanım,tek tip kadın işte.. sylvia plath |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... "Ölmek bir sanattır her şey gibi eşsiz bir ustalıkla yapıyorum bu işi öyle ustacaki insana korkunç geliyor öyle ustacaki insana gerçeklik duygusu veriyor bu konuda iddialıyım sanırım " diyen ,, Sylvia Plath yoksa eşlik mi etti hüzünlere ...Yazılarınızı bekliyorum,bekliyor, bekleyen biliyorumki çok keyif alacak... Hadi bakalım sylvia....
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Alıntı:
Hoşgeldiniz...Anladığım kadarıyla benim gibi hüznün dost olduğu kişilerdensiniz... Hüznün sizdeki halinin yansımalarını merak ediyor ve devamını da bekliyorum efendim... Bir de siz anlatın hüzünlerinizi... Saygılar...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... güzel bir soru... ama insanın yaşamı yalnızca umutsuzluğu taşıyorsa gerisinin ne önemi varki... evet karamsarım... çünkü en başta ülkemde olumlu düşünce hakim değil. İnsanlar sürekli karamsarlık içinde gelecek korkusu taşıyorlar... bende bu insanlardan biriyim işte... Polyannacılık oynamaktan vazgeçeli çok oldu.... bazen nedir bu karamsarlık kendine gel ya desemde..... hayır aynıyım hiç değişmiyor yani... gerçi her insan şöyle veya böyle olumlu olumsuz bi çok şeye maruz kalıyor yaşamında.. galiba sadece benim gibi aşırı duygusal insanlar bu denli etki altında kalıyor.. korku, kızgınlık, öfke, suçluluk vs vs.... hayata bu pencereden bakmak bedenimi ve ruhumu mahfetsede değiştiremiyorum... duygularıyla hareket eden biriyim... yaşadığım bu karmaşa aslında gayet normal... Böyle işte... çözümüm her ne ise çok uzağındayım şu anda... geçende bi arkadaşım bu ruh halinden kurtul artık dedi... düşüncelerini hayellerini degiştir olsun bitsin... dondum kaldım... düşüncelerim ve hayallerim değişirse ortada ben diye bişey kalırmı ki? neyse..... koca bir bekleyiş benimkisi.. boşveremiyorum.. Ruhumdan akan bu çürümüş bir isyan bulandırdıkça umutlarımın rengini, daha çok beklerim çok...
__________________ bunlar ellerim benim bunlar dizlerim bir deri bir kemik olabilirim farketmez..ben de onlardanım,tek tip kadın işte.. sylvia plath |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Başlıkla ilgili Necip Fazıl Küsekürek'ten yazayım dedim: Bugünü düşünürüm;dün geçti,yarın var mı? Gençliğede güvenmem ölen hep ihtiyar mı? |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... hayatımın en karmaşık günlerini yaşıyorum.. bazı şeyleri ne kadar kafamde toparlamaya çalışsamda bu kadar oluyor... en azından çabalıyorum.. buda bişeydir değilmi.. aslında bunca karmaşıklığın içinde herşeyi bi kenera itip onun yanında olmak isterdim... çünkü bu halde bile sadece onu düşünüyorum.. beynimi ona yönlendirmişim ve başka bişey almıyor ... nerede olduğumu kim olduğumu bile unutacak kadar doluyum yani... ben tüm bunları yaşarken etrafımda çevremde olan insanların benim için neler düşündükleri neler yazıp çizdikleri bile umrumda değil artık.... ne önemi varki... ben bütün bu riskleri baştan göze almamışmıydım... evet almıştım.. hemde ta en baştan... başka seçeneyim mi vardıki.. onsuz bir dünyada herşey mükemmel olsa ne yazar... benim için bişey ifade etmezki... ömrümce onun izinden gitmeye razı olmuşum ben.. gerçeğimi bulmuşum.. kaybedermiyim..
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... siz hiç allah yardımcın olsun diyen bu cümleyi sıkça duydunuzmu? bu aralar bundan başka bişey duymuyorum sanki... kulağımda çınlıyor... allah yardımcın olsunnnn... bi insanın başka birine olan sevgisi yüzünden günden güne erimesi yok olması ne acı... sırf bu yüzden acınacak duruma düşmesi.. ne çaresizlik..... bana ondan başka kimse yardım edemez... biliyorum... onu istiyorum.. sadece sevgisini.. beni düşündüğünü bilmek.. çok şeymi bu? ........
| | |
| | #8 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Alıntı:
sevmek en güzel acı...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Alıntı:
aslında düşünüyorumda başka bir şansım yok gibi.. yani istesemde vazgeçemiyeceğime göre... böyle sürüp gidicek gibi görünüyor...... beni yıpratsada isyan ettirsede... değişen bişey olmicak kendi adıma... çünkü gerçekten seviyorum... belkide kimsenin kimseyi sevemiyeceği kadar bağlanamayacağı kadar çok..... yani sizin anlayacağınız, hayatımı adamışım ben.. adına olmicak bir hayal deselerde .. gerçekleşmeyecek bir rüya deselerde.. benim için bişey farketmez bundan sonra... seviyorum sevicem... bugünde yarında...
__________________ bunlar ellerim benim bunlar dizlerim bir deri bir kemik olabilirim farketmez..ben de onlardanım,tek tip kadın işte.. sylvia plath | |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Seçeneksizlik yoktur. Seçmemekte bir seçimdir. Neyi seçtiğinizle alakalı, ben biliyorum ki geçiyor. Gececektir. Ama boşunadır cümlemiz nasılsa bilinen , istenen yaşanacaktır. Tüketene kadar.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |