![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "dün bugün yarın..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: carloss ´isimli üyeden Alıntı Seçeneksizlik yoktur. Seçmemekte bir seçimdir. Neyi seçtiğinizle alakalı, ben biliyorum ki geçiyor. Gececektir. Ama boşunadır cümlemiz nasılsa bilinen , istenen yaşanacaktır. Tüketene kadar. seçmemek mi... ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: istanbul Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Alıntı:
na kadar kolay bi cümle.. seçmemek... sevmemek... unutmak.. tüketmek..... bunca severken bunca emekten sonra....... istesemde olmaz... tüketsemde tükensemde ortada ben diye bişey kalmasada bu sevgi acısıyla tatlısıyla yaşamaya ve yaşanmaya devam edicek... etmeli.. başka yolu yok... takıntı.. saplantı adını siz koyun..
__________________ bunlar ellerim benim bunlar dizlerim bir deri bir kemik olabilirim farketmez..ben de onlardanım,tek tip kadın işte.. sylvia plath | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: ankara Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: dün bugün yarın... merhaba ben yeni üye oldum bu siteye adım papatya.ben de şu an sizinle aynı ruh halinde olduğum için belki de, ilgiyle okudum yazdıklarınızı.ama hayat insana herzaman iyi davranmaz.öyle olsa mutsuzluğu,sıkıntıyı hiç yaşamadığımız için gülümsemenin ve mutlu olmanın anlamını kavrayamazdık diye teselli ediyorum kendimideneyin.eğer bunalımın hat safhasında değilseniz işe yarıyor. |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... Alıntı:
haklısınız hayat insana hep iyi davranmıyor... sadece kimine kötü kimine daha kötü... ben ikinci şıktayım galiba.. mutsuzluğu sıkıntıyı yaşamasak mutluluğun değerini bilmezdik buda doğru... lakin o mutluluk hiç gelmiyorsa gelmeye niyeti yoksa o zaman ne olucak? mutluluktan anladığım tek şey yine o.. hayatımda gerçekleşecek başka bir mutluluğa yerim yok.. buna isteğimde.
__________________ bunlar ellerim benim bunlar dizlerim bir deri bir kemik olabilirim farketmez..ben de onlardanım,tek tip kadın işte.. sylvia plath | |
| | |
| | #14 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... kalpler arası değiş tokuş yapıldıktan sonra nedense ızdırapta beraberinde geliyor..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... inandigim bisey hep vardir yasanmisliklardan olsa gerek sevgili sylvia,(diyorum yasinin kucuklugune saygimdan) dun neydin?bugun kimsin? ve yarin ne olmayi istiyorsun? bunlarin cevabini senden baska kimse veremez degilmi? bu durumda dunun bugune bugunun de yarina bi faydasi yok ,olan fayda insanin kendisinde...dun bi cocuktum bugun akli basinda ve yarin olmak istedigim yerde olacagim ..bak ben ne kadar kolay cevapladim...kendin olmak boyle bisey olsa gerek..zaman seni de olgunlastiracak ama aciyla sabretmeli sevgili sylvia...acilar olmadan insan kendi olmuyor hayat bunu ogretiyor en azindan hepimize...mutluluklar ise, hayatin suprizleri...once acilarla yasamayi ogrenelim gelen suprizleri acmadan degilmi...guzel yazip guzel ifade ediyorsun kendini ama ask dersen bilmem ben onu:)))nerden ciktiysam iste oylesine...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #16 | |
ama alıntıladığım bu yorum beni başka alemlere götürdü... tıpkı aşık olmadan önceki ruh halime döndüm okurken.. ne güçlüydüm... ne eğilmezdim... şimdi neyim? koca bir enkaz.... kendime sorduğumda bu cevabı alıyorum... ruhum sen bitmişsin diyor... ölmüşsün.... hemde yaşamadan... yaşamadım ki öleyim... ama ölüm fiili cebimde duruyor işte...
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... her şair gerçekten ölmeden önce binlerce kez tekrar tekrar ölür ve yeniden doğar tüm sevgilere tüm kederlere. seni anlıyorum ama anlamadığım ne var biliyor musun? ; bir insan bir insanı sevebilir ona ömrünü adayabilir hayatından da vazgeçebilir ama bunlar aslında kolay yanııdr sevmenin. varsın sevidğin uzakta olsun ne yazar ki. o gelmeden önce de yaşıyordun değil mi? şimdi bir başka yaşıyorsun evet ama birini sevmenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsun artık. sevdiğin uzakta olsun ama yaşasın... seni sevdiğini bilmiyorsun ama sevmediğini de bilmiyorsun. içinde hala bir ümit olduğuna inanıyorum. bu ümide sarıl ama hayata da sarıl sıkı sıkı... hüznü sevdiğini ve her zaman seveceğini biliyorum sen de yaralarını yeni baştan kanatanlardansın. bir gün bakarsın ki kanatacak yaran kalmamış ( işin ehli konşuyor ) zaman her şeyin ilacıdır. ( Allah hepimizin yardımcısı olsun )
__________________ paslı bir yanlızlıktı avuçlarımda... ardımda bir yürek yükü rüzgar... ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup çoğaldı ayrılıklar... |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... sevgili sylvia, 22 yasindasin oldum diyorsun yapma guzelim yahu..hemde ne icin ask icin buna kizarim iste...yarin buyuyup belli bi olgunluga gelince bi takim insanlar senden bi cok seyler yapmani isteyecekler bu durumda kalbiden once aklin lazim ki ,akil insanin en buyuk nimetidir...gelip gecici seyler icin harcamaya degmeyecek kadar da kiymetlidir tipki kalbin gibi...sonuc tatlim, elimden ne adamlar gecti, hepsinin canina okudum ...onlar beni parcalamaya calissa da ben hic bolunmedim...:)biz bunu ogrendik...anlatabildim umarim... hatta soyle yapalim simdi ben sana yeni bi fis kalibi vereyim : "enkazin altindakiler (bu enkaz gercek enkaz) aklimi basima getiriyor".....
| | |
| | #19 | |
ben eski ben değilim ki... onun sevgisiyle beraber yeni bi ruha büründüm sanki... eski benden eser yok.. ben böyle olsun istedim... oldu..
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dün bugün yarın... ben daha bisey yazmam..:P bunca lafa da ben boyle istedim oldu demek zaten istemek dir..ne diyelim kendi dusen aglamaz derler bizde ..:) sevgili sylvia, emin ol bi gun bunlara guleceksin hemde cok....ayrica hersey de guc kazanmaz,akil once gelir...bla,bla,bla....cok konustum ben farkindayim..:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |